غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه غوره غوره+ چطور غوره غوره درست کنیم؟ - ژولی پولی

طرز تهیه غوره غوره+ چطور غوره غوره درست کنیم؟

طرز تهیه غوره غوره+ چطور غوره غوره درست کنیم؟

19 تیر 1399

غوره غوره یکی از خوشمزه ترین چاشنی غذاهای ایرانی است، برخی غوره غوره را با شور غوره و ترشی غوره اشتباه می گیرند در صورتیکه این سه چاشنی با یکدیگر متفاوت هستند.

از دوران قدیم این چاشنی ها را در فصل تابستان تهیه می کردند و در فصل زمستان در تهیه غذاها از آنها استفاده می کردند.

البته هر سه چاشنی جزو چاشنی های خوش طعم می باشند که در تهیه غذاهایی سنتی ایرانی همچون خورشت بادمجان، آبگوشت محلی، دلمه برگ مو و … به کار برده می شوند.

با بخش سس و چاشنی ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه غوره غوره آشنا کنیم.

مشاهده نمایید: طرز تهیه سس قرمز تند خانگی

چطور غوره غوره درست کنیم؟

مواد لازم غوره غوره:

غوره

نمک

طرز تهیه غوره غوره:

غوره عسگری را خریداری نمایید یا اگر به درخت مو دسترسی دارید خودتان آن را بچینید.

شاخه ها و برگهای غوره را جدا کنید و غوره ها را دانه کنید.

غوره های دانه شده را با آب بشویید.

نصف مقدار غوره ها را آب بگیرید تا آبغوره تهیه شود.

کمی نمک به آبغوره اضافه نمایید و در یک ظرف بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

پس از آنکه آبغوره کمی جوشید در محیط بگذارید تا خنک شود.

مقداری از غوره ها را که پاک کرده و شسته اید را بر روی یک پارچه پهن کنید تا رطوبتشان گفته شود.

ظرف شیشه ای مناسبی را در نظر بگیرید.

غوره های دانه شده را در ظرف شیشه ای بریزید و آبغوره جوشیده شده را بر روی غوره ها بریزید تا سطح آن را بپوشاند.

اگر میزان نمک آبغوره کم است مقداری نمک به آن بیافزایید.

درب ظرف را محکم ببندید و آن را در محیطی خنک یا یخچال نگهداری کنید.

حدود سه ماه طول می کشد تا غوره غوره آماده شود و بتوانید از آن به عنوان چاشنی استفاده نمایید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه سس بشامل

تفاوه غوره غوره و شور غوره و ترشی غوره

تفاوت غوره غوره با شور غوره و ترشی غوره:

غوره غوره با شور غوره و ترشی غوره متفاوت است در تهیه شور غوره بجای آبغوره از آب و نمک استفاده می شود و در تهیه ترشی غوره نیز از سرکه استفاده می شود.

نکات تهیه غوره غوره:

در قدیم برای اینکه دسترسی به انواع چاشنی ها در فصل زمستان نداشتند، در فصل تابستان غوره غوره را تهیه می کردند و در زمستان در تهیه غذاها از آن استفاده می کردند.

غوره غوره را در سالاد شیرازی و دورچین انواع غذاها نیز می توانید استفاده نمایید.

حتما از نمک در تهیه غوره غوره استفاده کنید و آن را در جای خنک قرار دهید تا کپک نزند.