روش پخت کاچی برای زائو
Spread the love

کاچی یکی از دسرهای خوشمزه و شیرین ایرانی است که برخی طبخ آن را فقط توسط مادربزرگ ها قبول دارند و همیشه می گویند کاچی که مادربزرگ ها در قدیم می پختند یک عطر و طعم دیگری داشت.

کاچی به دلیل دارا بودن آرد گندم، بسیار مقوی است و برای افرادی که دارای ضعف جسمانی هستند، برای زنان و دختران نوجوان در دوران قاعدگی، برای زنانی که باردار هستند یا زایمان کرده اند و … مناسب است.

کاچی را می توانید برای ماه مبارک رمضان تهیه کنید و در سفره های افطاری خود قرار دهید تا اعضای خانواده تان تقویت شوند و بتوانند با توان بیشتری در روزهای دیگر روزه بگیرند.

اگر تمایل دارید با طرز تهیه کاچی آشنا شوید با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید:

روش پخت کاچی

مواد لازم جهت تهیه کاچی:

  1. آرد گندم نیم کیلو
  2. آب ۱۰ لیوان
  3. شکر ۷۵۰ گرم
  4. روغن یا کره ۳۰۰ گرم
  5. زعفران یک قاشق سوپخوری
  6. گلاب یک استکان

طرز تهیه کاچی:

روغن یا کره را در قابلمه بگذارید و زیر شعله را روشن کنید تا روغن داغ شود. سپس آرد را از صافی عبور داده (الک کنید) و در روغن بریزید تا در حرارت ملایم سرخ شود و مرتب روغن را بهم بزنید تا آرد طلایی شود.

در ظرف دیگری شکر را با آب روی شعله قرار دهید تا بجوش آید و شکر در آب حل شود، سپس گلاب و زعفران حل شده را به شربت اضافه نمایید.

وقتی رنگ آرد طلایی شد، شربت را به تدریج داخل آرد سرخ شده بریزید و بهم بزنید تا آرد صاف و یکنواخت شود.

سپس زیر شعله را کم کرده و منتظر بمانید تا کاچی آرام بجوشد و به روغن بیفتد.

اگر کاچی خیلی غلیظ شده، مقداری آب داخل آن بریزید و یک جوش که زد کاچی را در ظرف بکشید.

طرز تهیه کاچی
  • برای تهیه ی کاچی به جای آرد گندم می توانید از آرد برنج استفاده نمایید.
  • برای مقوی شدن بیشتر کاچی می توانید از روغن حیوانی استفاده نمایید.
  • اگر تمایل دارید می توانید از ادویه های کاچی استفاده نمایید، ترکیب زنجبیل، دارچین، تخم گشنیز، میخک، زیره سیاه، زیره سبز را آسیاب کرده و بر روی هر کاسه ای به مقدار یک چهارم قاشق چایخوری بریزید.
  • به منظور تقویت بیشتری کاچی می توانید از آجیل های چهار مغز آسیاب شده به منظور تزیین روی سطح آن استفاده کنید.
  • اگر کاچی خیلی غلیظ شود تبدیل به حلوا می شود، پس سعی کنید تا قبل از اینکه خیلی غلیظ شود زیر شعله را خاموش کنید.
  • بنا به سلیقه و رنگی که برای کاچی می پسندید، آرد را سرخ کنید. هر چه بیشتر آرد را سرخ کنید رنگ کاچی تیره تر می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *