غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه کاچی آرد گندم مناسب برای سفره های افطاری - ژولی پولی

طرز تهیه کاچی آرد گندم مناسب برای سفره های افطاری

طرز تهیه کاچی آرد گندم مناسب برای سفره های افطاری

24 اردیبهشت 1398

کاچی یکی از دسرهای خوشمزه و شیرین ایرانی است که برخی طبخ آن را فقط توسط مادربزرگ ها قبول دارند و همیشه می گویند کاچی که مادربزرگ ها در قدیم می پختند یک عطر و طعم دیگری داشت.

کاچی به دلیل دارا بودن آرد گندم، بسیار مقوی است و برای افرادی که دارای ضعف جسمانی هستند، برای زنان و دختران نوجوان در دوران قاعدگی، برای زنانی که باردار هستند یا زایمان کرده اند و … مناسب است.

کاچی را می توانید برای ماه مبارک رمضان تهیه کنید و در سفره های افطاری خود قرار دهید تا اعضای خانواده تان تقویت شوند و بتوانند با توان بیشتری در روزهای دیگر روزه بگیرند.

اگر تمایل دارید با طرز تهیه کاچی آشنا شوید با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید:

روش پخت کاچی

مواد لازم جهت تهیه کاچی:

  1. آرد گندم نیم کیلو
  2. آب ۱۰ لیوان
  3. شکر ۷۵۰ گرم
  4. روغن یا کره ۳۰۰ گرم
  5. زعفران یک قاشق سوپخوری
  6. گلاب یک استکان

طرز تهیه کاچی:

روغن یا کره را در قابلمه بگذارید و زیر شعله را روشن کنید تا روغن داغ شود. سپس آرد را از صافی عبور داده (الک کنید) و در روغن بریزید تا در حرارت ملایم سرخ شود و مرتب روغن را بهم بزنید تا آرد طلایی شود.

در ظرف دیگری شکر را با آب روی شعله قرار دهید تا بجوش آید و شکر در آب حل شود، سپس گلاب و زعفران حل شده را به شربت اضافه نمایید.

وقتی رنگ آرد طلایی شد، شربت را به تدریج داخل آرد سرخ شده بریزید و بهم بزنید تا آرد صاف و یکنواخت شود.

سپس زیر شعله را کم کرده و منتظر بمانید تا کاچی آرام بجوشد و به روغن بیفتد.

اگر کاچی خیلی غلیظ شده، مقداری آب داخل آن بریزید و یک جوش که زد کاچی را در ظرف بکشید.

طرز تهیه کاچی
  • برای تهیه ی کاچی به جای آرد گندم می توانید از آرد برنج استفاده نمایید.
  • برای مقوی شدن بیشتر کاچی می توانید از روغن حیوانی استفاده نمایید.
  • اگر تمایل دارید می توانید از ادویه های کاچی استفاده نمایید، ترکیب زنجبیل، دارچین، تخم گشنیز، میخک، زیره سیاه، زیره سبز را آسیاب کرده و بر روی هر کاسه ای به مقدار یک چهارم قاشق چایخوری بریزید.
  • به منظور تقویت بیشتری کاچی می توانید از آجیل های چهار مغز آسیاب شده به منظور تزیین روی سطح آن استفاده کنید.
  • اگر کاچی خیلی غلیظ شود تبدیل به حلوا می شود، پس سعی کنید تا قبل از اینکه خیلی غلیظ شود زیر شعله را خاموش کنید.
  • بنا به سلیقه و رنگی که برای کاچی می پسندید، آرد را سرخ کنید. هر چه بیشتر آرد را سرخ کنید رنگ کاچی تیره تر می شود.