شربت آلبالو یکی از نوشیدنی های خوش طعم و گواراست که در فصل تابستان می تواند برای پذیرایی از مهمانان مورد استفاده قرار بگیرد.
نوشیدن یک شربت سرد و گوارا در روزهای گرم تابستان جزو تدابیری است که می تواند از گرمازدگی جلوگیری کند.
پذیرایی در روزهای گرم تابستان از مهمانان، بدون سرو شربت های خوشمزه و خنک هیچ لطف و صفایی ندارد.
شربت آلبالو یکی از نوشیدنی های است که می تواند خستگی یک روز کاری در هوای گرم را از تن به در کند، البته اگر شربت آلبالو در خانه تهیه شده باشد که یک لذت دیگری دارد.
شربت آلبالو علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد، دارای رنگ بی نظیری است که جلوه ی خاصی برای پذیرایی در مجالس و مهمانی ها دارد.
با بخش نوشیدنی مجله ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه شربت آلبالو آشنا کنیم:
مشاهده نمایید: طرز تهیه شربت گل محمدی
آلبالو یک کیلو و نیم
شکر ۲ کیلو
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر را به همراه ۸ لیوان آب در یک ظرف بریزید و بر روی شعله ی اجاق گاز قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و به جوش آید، آب و شکر را از صافی عبور دهید.
سپس آلبالوها را با آب بشویید و شاخ و برگ آنها را جدا کنید و در یک پارچه نازک یا تنظیف بگذارید و آن را با بند یا نخ ببندید که آلبالوها از پارچه بیرون نیاید.
آلبالوهای داخل پارچه را در شربت قرار دهید و روی حرارت قرار دهید تا شربت بجوشد و قوام پیدا کند.
سپس وانیل را به شربت اضافه کنید تا یکی دو جوش بزند.
پس از اینکه رنگ و قوام شربت به حد مناسبی رسید، پارچه تور حاوی آلبالوها را از شربت خارج نمایید.
اگر بر روی شربت آلبالو کف ایجاد شد می توانید با کف گیر کف روی شربت آلبالو را بگیرید.
زیر شعله ی اجاق گاز را خاموش کنید و منتظر بمانید تا شربت آلبالو در محیط، خنک شود.
سپس شربت آلبالو را در ظرف ها یا بطری های شیشه ای مناسب و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
در هنگام پذیرایی از مهمانان می توانید از ترکیب شربت آلبالو به همراه آب سرد و یخ استفاده نمایید.
مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی آلبالو
در برخی از روشها برای تهیه شربت آلبالو گفته می شود که هسته های آن را جدا کنید که خیلی زحمت دارد و وقت زیادی را از شما می گیرد.
اما در روش گفته شده در بالا نیازی به بیرون آوردن هسته آلبالو از آلبالو وجود ندارد و در ظرف مدت زمان کوتاهی می توانید یک نوشیدنی تابستانی و خوش رنگ و طعم را تهیه نمایید.