غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه شربت گل محمدی (شربت گل سرخ)+ گرفتن تلخی شربت گل محمدی - ژولی پولی

طرز تهیه شربت گل محمدی (شربت گل سرخ)+ گرفتن تلخی شربت گل محمدی

طرز تهیه شربت گل محمدی (شربت گل سرخ)+ گرفتن تلخی شربت گل محمدی

20 اردیبهشت 1399

شربت گل محمدی یا شربت گل سرخ یکی از نوشیدنی های خوشمزه و خوش عطر بهاری است که برای پذیرایی از مهمانان و اعضای خانواده انتخاب بسیار هوشمندانه ای می باشد.

اوایل فصل بهار و ماه اردیبهشت که از راه می رسد، گل های محمدی با عطر دل انگیز و خواص بی نظیری که دارند می توانند هوش از سر هر شخصی ببرند.

با بخش نوشیدنی های ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه شربت گل محمدی آشنا کنیم.

مشاهده نمایید: طرز تهیه شربت خاکشیر و خواص آن

مواد لازم شربت گل محمدی:

گل تازه محمدی: نیم کیلو

شکر: دو کیلو

آبلیمو ترش: یک قاشق غذاخوری

آب جوش: ۸ پیمانه (دو لیتر)

گرفتن تلخی شربت گل محمدی

طرز تهیه شربت گل محمدی:

گل محمدی را تهیه نمایید و گلبرگهای آن را بصورت تک تک جدا نمایید.

گلبرگهای گل محمدی را در سبدی بریزید و یکبار آب سرد روی آن بگیرید تا تمیز شود.

سپس گلبرگهای گل محمدی را در یک ظرف بریزید و آب جوش را بر روی گلبرگها بریزید تا روی سطح گلبرگها را بپوشاند.

درب ظرف را ببندید و یک پارچه یا دم کنی روی در ظرف قرار دهید تا عطر گل محمدی از بین نرود.

به مدت ۲۴ ساعت اجازه دهید تا گلبرگهای گل محمدی در آب گرم باقی بماند و استراحت کند.

سپس آبکشی را بر روی یک کاسه قرار دهید و گلبرگها را در آبکش بریزید تا آب آن خارج شده و در کاسه بریزد.

توجه داشته باشید فشاری به گلبرگها وارد نکنید، زیرا فشار وارد کردن به گلبرگها موجب قهوه ای شدن رنگ شربت و تلخ شدن طعم آن می شود.

آب حاصل شده از گلبرگهای گل محمدی را در قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.

قابلمه را بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد و شربت غلظت پیدا کند.

پس از اینکه شربت گل محمدی قوام پیدا کرد، آبلیموی تازه را اضافه نمایید.

بعد از اینکه شربت گل محمدی، کمی جوشید، شربت را از روی حرارت شعله بردارید.

شربت گل محمدی را در ظرفهای شیشه ای بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

مشاهده نمایید: طرز تهیه شربت آلبالو با هسته

خوشرنگ شدن شربت گل محمدی:

شربت گل محمدی یا شربت گل سرخ صورتی روشن می باشد.

اگر می خواهید شربت گل محمدی متمایل به قرمز شود می توانید ار رنگهای مجاز خوراکی در تهیه شربت گل محمدی استفاده نمایید.

گرفتن تلخی شربت گل محمدی:

برای تهیه شربت گل محمدی از گلبرگ هایی استفاده کنید که رنگ آنها صورتی روشن است، گلبرگهایی که رنگ تیره دارند موجب تلخ شدن شربت گل محمدی می شوند.

استفاده از آبلیموی تازه موجب می شود تلخی شربت گل سرخ تا حد زیادی کاهش یابد.

نکات لازم برای تهیه شربت گل محمدی:

شربت گل محمدی را می توانید در وعده افطاری یا دسر میل نمایید.

شربت گل محمدی را همراه با آب سرد می توانید ترکیب کنید و میل نمایید.

در هنگام سرو شربت گل محمدی می توانید از آبلیموی تازه و برگهای نعناع استفاده نمایید.