غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه کوکی شکلاتی پنیری - ژولی پولی

طرز تهیه کوکی شکلاتی پنیری

طرز تهیه کوکی شکلاتی پنیری

29 دی 1397

اگر تمایل دارید برای عصرانه یا صبحانه یک بیسکویت سالم و خوشمزه تهیه کنید یا برای خوراکی کودکانتان در مدرسه بیسکویت بگذارید تا باعث رشد بهتر کودکان شود بخصوص دارای مواد نگهدارنده نباشد. ما امروز می خواهیم در بخش آشپزی سایت ژولی پولی شما دوستان عزیز را با یک کوکی شکلاتی پنیری خوشمزه آشنا کنیم. با ما همراه باشید…

مواد لازم جهت تهیه کوکی شکلاتی پنیری:

  1. کره ۱۷۰ گرم
  2. شکر ۱ لیوان
  3. پنیر خامه ۱۲۰ گرم
  4. وانیل مایع یک قاشق مرباخوری
  5. زرده تخم مرغ ۱ عدد
  6. آرد ۲ لیوان
  7. چیپس شکلاتی یا غلات صبحانه به میزان دلخواه
  8. نمک نصف قاشق چای خوری
بیسکویت پنیری

طرز تهیه کوکی شکلاتی پنیری:

ابتدا در یک ظرف کره و شکر را با هم ترکیب می کنیم، چون کره حالت جامد دارد سعی کنید با یک لیسک آنها را بهم بزنید تا کره کمی نرم شود. سپس پنیر خامه و وانیل را به مواد اضافه می کنیم و با همزن ترکیبشان می کنیم. زرده تخم مرغ را به مواد می افزاییم، بهم می زنیم تا کاملا مواد با هم دیگر یکنواخت شوند. آرد را به دو بخش تقسیم می کنیم، بخش اول آرد را به همراه نمک به مواد می افزاییم و هم می زنیم و به بخش دوم آرد چیپس شکلاتی اضافه می کنیم و این بخش آرد و چیپس شکلاتی را هم به مواد کوکی می افزاییم و کاملا هم می زنیم. خمیر بدست آمده کمی سفت است، پس آن را با دست ورز می دهیم تا یکنواخت شود منتظر می شویم تا خمیر استراحت کند. سپس خمیر را با وردنه روی سطحی صاف پهن می کنیم و قالب می زنیم. سپس کف سینی فر را چرب می کنیم و خمیر قالب زده شده را در سینی فر می چینیم و کوکی ها را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بیسکویت ها یا کوکی های شکلاتی پنیری آماده شود.

  •  اگر چیپس شکلاتی را با آرد ترکیب نکنید و مستقیم به مواد اضافه کنید در مواد کوکی ته نشین شده و می سوزد.
  • به جای چیپس شکلاتی از دراژه یا ترافل رنگی می توانید استفاده کنید.

منتظر نظرات شما در بخش آشپزی سایت ژولی پولی هستیم…