امروز قصد داریم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با یک خورش خوش خوراک و خوش عطر گیلانی به نام ترشی تره آشنا کنیم.
میرزا قاسمی، فسنجان، مرغ ترش، باقلا قاتق، انار بیج و ترشی تره جزو غذاهای شمالی هستند که طعم بی نظیری دارند و علاوه بر مردم شمال، در شهرهای دیگر ایران نیز طرفداران بی شماری دارند.
ترشی تره یکی از خورش های گیلانی است که در کنار ماهی شور، ماهی دودی و زیتون پروده و برنج کته شده طعم دلچسبی دارد.
پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
برنج را با پیاز سرخ شده و مقداری آب روی شعله گاز قرار دهید تا بپزد.
سیر را خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید.
سبزی ها را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید و به سیر خرد شده اضافه کنید تا کمی سرخ شود.
سبزی و سیر خرد شده و سرخ شده را به حبوبات پخته شده بیافزایید تا کاملا با یکدیگر بپزند.
اسفناج را پاک کنید، بشویید و خرد کنید و در داخل خورش بریزید تا بپزد.
آرد را در کمی آب سرد بریزید و حل کنید و به خورش اضافه کنید و بطور منظم خورش ترشی تره را هم بزنید تا آرد در خورش گلوله گلوله نشود.
در پایان آب نارنج را به خورش بیافزایید تا خورش ترشی تره کمی بپزد.
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کمی نمک به آن اضافه کنید و در اواخر پخت خورش به آن بیافزایید و هم بزنید.
وقتی خورش ترشی تره چند جوش زد، زیر شعله را خاموش کنید و خورش را در ظرفی سرو نمایید.