اگر شما هم جزو افرادی هستید که به گیاه خواری روی آورده اید و فکر می کنید خوردن سبزیجات تاثیر بیشتری در سلامتیتان دارد، با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید.
امروز می خواهیم شما دوستان عزیز را با یک غذای خوشمزه و پرطرفدار به ویژه برای کودکان و نوجوان به نام لازانیای سبزیجات آشنا کنیم.
کلم بروکلی را به اندازه های کوچک تقسیم می کنیم و در تابه کمی روغن ریخته و کلم ها را به تابه انتقال می دهیم. سپس پیاز را خرد کرده و به تابه می افزاییم. درب تابه را کمی می بندیم تا پخته شود.
قارچ را خرد می کنیم و به تابه می افزاییم، اضافه کردن قارچ به تابه موجب می شود که از روغن کمتری استفاده کنیم. (قارچ دارای آب میان بافتی می باشد و در تابه آب می اندازد و موجب پختن بهتر مواد می شود.) درب تابه را می بندیم تا مواد با یکدیگر پخته شوند.
برای تهیه سس صورتی رنگ لازانیای سبزیجات: گوجه فرنگی ها را خرد کرده به همراه روغن زیتون، خلال بادام، مغز گردو، سس فلفل سبز و ریحان به میکسر می افزاییم تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
مواد داخل تابه سرخ شده است، نمک را می افزاییم و سس را از میکسر به تابه انتقال می دهیم، پس از انتقال سس صورتی رنگ به تابه، سس بشامل هم که قبلا تهیه کرده ایم به تابه می افزاییم و خامه را نیز اضافه کرده و بهم می زنیم. سپس منتظر می مانیم تا کمی مواد پخته شوند و سس لازانیا کاملا آماده شود.
ظرف پیرکس مستطیل شکلی را در نظر می گیریم، در بخش کف آن یک ردیف لازانیای پیش پخت می چینیم و سس را به آن اضافه می کنیم، به همین شکل لایه به لایه لازانیا و مواد را به ظرف انتقال می دهیم و در ردیف آخر کل سس لازانیا را انتقال می دهیم تا بخش رویین لازانیا را پوشش دهد و مانع از خشک شدن روی لازانیا شود، روی لازانیا پنیر پیتزا می ریزیم و ظرف پیرکس را ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم. .
امیدواریم از طرز تهیه لازانیای سبزیجات لذت برده باشید.