غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید - ژولی پولی

طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید

طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید

6 اسفند 1397

سس بشامل یا سس سفید یکی از سس های خوش طعم و پرطرفداری است که در آشپزی فرانسوی مورد استفاده قرار می گیرد.

البته نباید سس بشامل را انحصاری برای آشپزی فرانسه به شمار آورد، زیرا کل اروپا و ایتالیا در غذاهای خود از سس سفید بشامل استفاده می کنند.

اگر جزو طرفداران غذاهای ایتالیایی همچون پاستا و لازانیا هستید پس حتما طعم سس بشامل را چشیده اید.

طرز تهیه سس بشامل به حدی ساده است که یکبار آن را تهیه کنید، استاد درست کردن سس بشامل می شوید.

یک قاعده ی کلی برای تهیه سس بشامل وجود دارد، که از شیر، آرد و کره به نسبت مساوی باید استفاده کنید.

مواد لازم جهت تهیه سس بشامل:

  1. آرد الک شده ۲۰ گرم
  2. شیر ۲۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
  3. کره ۲۰ گرم
  4. نمک به میزان کافی
  5. پودر سیر به میزان کافی
  6. فلفل در صورت تمایل
  7. خامه در صورت تمایل
طرز تهیه سس بشامل

طرز تهیه سس بشامل:

کره را به تابه انتقال می دهیم و آرد را به تابه می افزاییم و تفت می دهیم (تصور کنید در حال درست کردن حلوا هستید.)
شیر را گرم می کنیم و به آرامی به آرد اضافه می کنیم و در حین افزودن شیر به تابه، تند تند شیر را هم می زنیم تا مانع از گلوله شدن آرد شویم.
در پایان فلفل، نمک و پودر سیر را اضافه می کنیم.
به حدی باید سس را بهم بزنیم تا به غلظت مناسبی برسد، اگر دیدید که سس خیلی غلیظ شده است می توانید از میزان شیر بیشتری استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید بعد از افزودن شیر از خامه نیز استفاده کنید که کاملا سلیقه ای است.