حلیم یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که در شهرهای مختلف ایران بخصوص در مناسبت هایی همچون شهادت حضرت رسول اکرم و امام حسن مجتبی در ۲۸ صفر، روز اربعین، ماه رمضان و … طبخ می شود و بصورت نذری در بین مردم توزیع می گردد.
زحمت تهیه ی حلیم شاید کمی زیاد باشد ولی به لذت میل کردن آن می ارزند.
حلیمی که چرب و کشدار و دارای رایحه ی معطر دارچین باشد هوش از سر هر ایرانی می برد.
ما در زیر طرز تهیه ی حلیم برای ۱۰ نفر را شرح خواهیم داد، اگر شما تمایل داشته باشید حلیم را برای تعداد نفرات بیشتری تهیه نمایید، می توانید مواد لازم جهت تهیه حلیم را که در زیر ذکر می کنیم را چندین برابر کنید.
پیاز را تکه کنید و با گوشت در قابلمه ای بریزید تا کاملا گوشت پخته شود.
گندم را خیس کنید و با آب و کمی نمک بگذارید بپزد.
وقتی گندم پخته شد، آن را در چرخ بریزید یا آن را بکوبید تا له شود.
گوشت را هم که با پیاز پخته شده را از روی شعله بردارید و با گوشت کوب بکوبید تا له شود.
گوشت را به گندم له شده که در حال پختن است بیافزایید و زیر شعله را کم کنید تا حلیم ته نگیرد و نسوزد.
حلیم را مداوم هم بزنید تا خوب جا بیفتد و کاملا بپزد.
کمی نمک و فلفل به حلیم در حال پختن اضافه کنید.
پس از اینکه حلیم کاملا پخته شد، آن را از روی شعله بردارید و در ظرفی بریزید و روی آن روغن بریزید و با دارچین و کنجد روی آن را تزیین نمایید.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.