قطعه های گوشت را کمی می کوبیم تا پهن و نازک شود و کمی فلفل به دو طرف آنها می مالیم و روغن را می گذاریم داغ شوید. هر قطعه گوشت را در روغن می اندازیم و دو طرف آنها را سرخ می کنیم. قارچ ها را تمیز کرده می شوییم و خرد می کنیم و در دو قاشق روغن کمی تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل در نصف لیوان آب حل کرده روی قارچ می ریزیم تا یکی دو جوش بزند و غلیظ شود. بعد استیک ها را در دیس می چینیم و از سس قارچ روی آنها می ریزیم و اطرافش را با بی بی ذرت و سبزیجات پخته تزیین می کنیم.
ما در تیم ژولی پولی امیدواریم شما همراهان عزیز، استیک با قارچ را تهیه نمایید و از نوش جان کردن آن در کنار خانواده خود لذت ببرید. منتظر نظرات شما دوستان هستیم.