غذای خانگی سه سار چیتگر

راه درمان ویروس کرونا کشف شد!! - ژولی پولی

راه درمان ویروس کرونا کشف شد!!

راه درمان ویروس کرونا کشف شد!!

9 اردیبهشت 1400

راه درمان ویروس کرونا کشف شد!!+ را در قسمت  سلامت مجله خبری ژولی پولی مشاهده نمایید.

مدیرعامل اجرایی شرکت داروسازی فایزر از کشف داروی درمان کووید ۱۹ خبر داد و گفت: احتمالا این قرص تا پایان سال میلادی به بازار می‌آید.

آلبرت بورلا در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت که قرص ضدویروسی که می‌تواند کرونا را درمان کند و می‌تواند در خانه هم استفاده شود، احتمالا تا پایان ۲۰۲۱ آماده می‌شود.

به گزارش ژولی پولی به نقل از خبرگزاری رکنا، آلبرت بورلا، مدیرعامل اجرایی شرکت داروسازی فایزر در این باره گفت: این قرص که در مراحل اولیه آزمایش بالینی قرار دارد، در درمان گونه‌های جهش‌یافته ویروس کرونا نیز اثربخش خواهد بود و باید در اوایل دوره بیماری و پیش از وخامت حال بیمار استفاده شود. استفاده از این قرص همچنین مراجعه افراد به بیمارستان برای مداوای کرونا را نیز کاهش خواهد داد.

وی افزد: این دارو که در دسته «بازدارنده‌های‌ پروتئاز» قرار می‌گیرد، ابتدا به آنزیم‌های ویروسی متصل می‌شود و ویروس را از تکثیر در سلول‌های بدن بازمی‌دارد و سپس با حمله به ویروس عامل کووید ۱۹، از تکثیر آن در دستگاه تنفسی انسان جلوگیری می‌کند.

به‌گفته بورلا، این قرص در مقابله با گونه‌های جهش‌یافته بسیار موثر عمل می‌کند. او گفته است که در حال حاضر تحقیقات در حال انجام است و تا تابستان ۲۰۲۱ اخبار بیشتری از تولید این دارو منتشر خواهد شد.

به‌گزارش سی‌ان‌بی‌سی، تدارک انجام مراحل اولیه آزمایش بالینی این دارو از ماه مارس ۲۰۲۱ آغاز شده است. همچنین بازدارنده‌های پروتئاز اساسا در درمان دیگر بیماری‌ها همچون اچ‌آی‌وی و هپاتیت‌سی نیز استفاده می‌شوند.

بنا بر اسنادی که به روزنامه تلگراف رسیده است، شرکت داروسازی فایزر قصد دارد تجویز این دارو را در کنار استفاده محدود از داروی ضدویروسی ریتوناویر توصیه کند. ریتوناویر که برای درمان اچ‌آی‌وی استفاده می‌شود؛ تاثیر این داروی جدید احتمالی را تقویت خواهد کرد.

روزنامه تلگراف همچنین خبر داد که آزمایش انسانی داروی خوراکی فایزر نیز به‌زودی آغاز می‌شود. بر اساس اسناد منتشرشده، دوره آزمایش انسانی ۱۴۸روزه است و ۲۸ روز دیگر نیز برای غربالگری و تعیین دوز در نظر گرفته شده است.

بر اساس این اسناد، ایمنی مصرف دارو پیش‌تر بر روی حیوانات آزمایش شده و نتایج آن مثبت بوده است. میزان دوز تجویزی در آزمایشات بالینی نیز، عوارض جانبی نداشته است.

بورلا افزود که فایزر همچنین به آزمایش واکسن کرونا بر روی نوزادان شش‌ماهه تا کودکان یازده‌ساله نیز ادامه می‌دهد و اظهار امیدواری کرد که سازمان غذا و داروی آمریکا به‌زودی واکسن فایزر برای نوجوانان را تایید کند.

گفتنی است؛ از زمان پیدایش ویروس کرونا در اواخر سال ۲۰۱۹ در ووهان چین ، تا این لحظه تمام تلاش ها برای کشف یک داروی قطعی برای درمان بیماری ناشی از این ویروس به نتیجه نرسیده بود و صرفا داروهایی که در درمان کرونا تاثیری غیرقطعی داشتند، از سوی متخصصان ارائه شده بود. بنابراین داروی فایزر، می تواند اولین داروی قطعی درمان کرونا باشد.