امروز می خواهیم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با یک دسر شیرین و خوشمزه ی ایرانی به نام شله زرد آشنا کنیم.
این روزها که در شرف ماه مبارک رمضان هستیم، طرز تهیه ی شله زرد خالی از لطف نیست و می تواند زینت بخش سفره های افطاری شما همراهان باشد.
یک شب قبل از اینکه شله زرد را تهیه کنید، برنج آن را خیس کنید تا نرم شود.
برنج را پیمانه کنید، به ازای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب بریزید و قابلمه ای که حاوی برنج و آب را روی شعله ی اجاق گاز قرار دهید تا بجوش آید. کف روی برنج را بگیرید و منتظر بمانید تا کاملا برنج پخته شده و مغزش نرم شود.
پس از اینکه برنج کاملا پخته شد، شکر و زعفران حل شده را در آبجوش می ریزیم و مداوم برنج را هم می زنیم تا ته نگیرد و جا بیفتد.
گلاب و خلال بادام را به شله زرد اضافه می کنیم و درب شله زرد را می بندیم تا با حرارت ملایم جا بیفتد و خوش رنگ شود.
سپس شله زرد را در ظرف می کشیم و با خلال پسته و دارچین روی ظرف های شله زرد را تزیین می کنیم.