غذای خانگی سه سار چیتگر

چند نکته برای تهیه کباب و سرخ کردن گوشت، کباب، سرخ کردن گوشت

۵ نکته برای تهیه کباب و سرخ کردن گوشت

۵ نکته برای تهیه کباب و سرخ کردن گوشت

7 شهریور 1397

  1. برای تهیه کباب حتما از گوشت راسته گوسفند یا گوساله استفاده شود
  2. نمک را بعد از پختن گوشت به آن بزنید.
  3. حتما یک تا دو روز گوشت را در پیاز و روغن زیتون بخوابانید تا نرم شود و بعد آن را برای کباب آماده می کنید.
  4. اگر گوشت را در تابه می خواهید سرخ کنیم حتما روغن داغ شود.
  5. سس را بعد از سرخ کردن روی گوشت بریزید.

 

نکات سرخ کردن گوشت و تهیه کباب

 

دوستان عزیز امیدوارم از نکات ذکر شده در تهیه کباب به خوبی استفاده کنید و یک کباب خوش طعم در کنار خانواده ی خود میل نمایید، با ژولی پولی همراه شوید و از دیگر نکات آشپزی بهره ببرید.