غذای خانگی سه سار چیتگر

چطور تلخی لیمو عمانی را بگیریم؟+ گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا - ژولی پولی

چطور تلخی لیمو عمانی را بگیریم؟+ گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا

چطور تلخی لیمو عمانی را بگیریم؟+ گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا

12 مرداد 1399

چکار کنیم لیمو عمانی غذا را تلخ نکند؟، گرفتن تلخی لیمو عمانی در قیمه، قرمه سبزی و آبگوشت، چگونه تلخی لیمو عمانی را بگیریم؟

از قدیم الایام یکی از چاشنی های خوشمزه در خورشت های سنتی ایرانی از جمله خورشت قیمه، قرمه سبزی و خورشت کرفس لیمو عمانی بوده است.

اما بسیاری از خانم ها از لیمو عمانی در تهیه خورشت ها خودداری می کنند زیرا اعتقاد دارند که لیمو عمانی موجب تلخ شدن خورشت می شود.

بله اگر ندانید چطور باید از لیمو عمانی در خورشت استفاده کنید، علاوه بر اینکه طعم غذایتان خوشمزه نمی شود بلکه غذایتان طعم تلخ ناخوشایندی نیز پیدا می کند.

برخی افراد از پودر لیمو عمانی مثل گرد غوره به عنوان چاشنی در تهیه خورشت ها استفاده می کنند.

مشاهده نمایید: بهترین روش کبابی کردن بادمجان

چکار کنیم تلخی لیموعمانی گرفته شود؟

گرفتن تلخی لیمو عمانی:

اما اگر شما می خواهید از خود لیمو عمانی در تهیه غذاها استفاده کنید و دنبال روشی می گردید تا تلخی لیمو عمانی را بگیرید با نکات آشپزی ژولی پولی همراه باشید.

۱-بیرون آوردن هسته لیمو عمانی:

نیازی نیست حتما از لیمو عمانی درسته در تهیه غذاها استفاده نمایید.

بدین منظور لیمو عمانی خشک را با چاقو بشکنید و هسته های آن را که عامل تلخی لیمو عمانی می باشد را بیرون آورید.

گوشت های سیاه رنگی را که ترش مزه هستند را بیرون آورید و تکه تکه کنید و به منظور چاشنی در خورشت استفاده کنید.

۲-لیمو عمانی را بجوشانید:

قبل از اینکه از لیمو عمانی در تهیه غذاها  استفاده کنید، به مدت یک دقیقه آن را با آب بجوشانید و آب تلخ مزه ی آن را بدور بریزید.

پس از اینکه کمی لیمو عمانی حالت نرمی به خودش گرفت از آن در تهیه خورشت ها استفاده کنید.

۳-لیمو عمانی را در آب گرم خیس کنید:

اگر می خواهید از لیمو عمانی درسته به عنوان چاشنی در تهیه خورشت های ایرانی استفاده کنید.

از شب قبل لیمو عمانی را در آب گرم بخیسانید و چندین بار آب آن را بیرون بریزید و آب دیگری به آن بیافرایید سپس از لیمو عمانی مذکور را مصرف کنید.

گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا

گرفتن تلخی غذا:

اما برخی خانم ها بدون اینکه تلخی لیمو عمانی را بگیرند در تهیه غذاها از آن استفاده می کنند و متوجه می شوند غذایشان تلخ شده است.

برای اینکه تلخی لیمو عمانی را در خورشت های قیمه، قرمه سبزی یا آبگوشت بگیرید می توانید یک سیب زمینی را پوست بگیرید، چند تکه کنید و به خورشت اضافه کنید.

اگر میزان تلخی غذای شما زیاد نباشد سیب زمینی تا حد زیادی می تواند تلخی را به خود جذب کند.

حواستان باشد قبل از اینکه خورشت را سرو کنید، تکه های سیب زمینی که تلخی را به خود گرفته را بیرون بیاندازید.