غذای خانگی سه سار چیتگر

پیشگیری از ترش کردن معده با گشنیز- درمان گیاهی سوزش سر دل- درمان گیاهی ترش کردن معده

پیشگیری از ترش کردن معده با گشنیز

پیشگیری از ترش کردن معده با گشنیز

6 آذر 1397

اگر شما دوستان عزیز هم از ترش کردن معده و سوزش سر دل رنج می برید، امروز ژولی پولی قصد در بخش داروهای گیاهی شما را با یک راه حل ساده آشنا کند. با ماه همراه باشید…

گشنیز از جمله سبزی های فصل بهار است که بسیاری از مردن از آن در سبد غذایی خانواده استفاده می کنند، بسیاری از خانم ها آن را در میان سبزی پلو یا سبزی انواع خورش ها قرار می دهند و به کمک آن غذاهای خوش آب و رنگی برای خانواده خود تهیه می کنند. اما شاید کمتر کسی به خواص درمانی و شفابخش کم نظیر این سبزی خوش طعم و عطر دقت کرده باشد.

ترش کردن معده

به اعتقاد درمانگران طب سنتی گنجاندن گشنیز در سبد غذایی روزانه برای افرادی که پس از خوردن غذا دچار ترش کردن معده می شوند، بسیار مفید است و تنها کافیست میزان گشنیز موجود در سبزی خوردن را کمی بیشتر کرده و همراه وعده های غذایی خود از این سبزی میل نمایند.