غذای خانگی سه سار چیتگر

نکاتی طلایی در تهیه انواع خورش - نکاتی در تهیه خ ورش - خورش - خورشت - آشپزی- ژولی پولی

نکات طلایی در تهیه انواع خورش

نکات طلایی در تهیه انواع خورش

29 شهریور 1397

خورش یا خورشت به غذاهایی گفته می شود که از ترکیبی آبدار با سبزیجات یا حبوبات طبخ می شوند که معمولا در آنها از گوشت هم استفاده می شود.

ایرانیان در شهرهای مختلف چلو خورش را که شامل برنج با خورش می شود را در میهمانی ها و  مجالس سرو می کنند.

از خورش های ایرانی می توان به: قیمه، قرمه سبزی، فسنجان، خورش کرفس، خورش کنگر، خورش بامیه، خورش هویج، خورش آلو اسفناج و … اشاره کرد.

خورش قرمه سبزی

امروز سایت ژولی پولی قصد دارد شما را با نکات طلایی در رابطه با تهیه خورش آشنا کند، با ما همراه باشید…

  1. در تمام خورش ها باید از پیاز سرخ کرده استفاده کرد، پیاز داغ نباید سوخته باشد یا سفید بلکه طلائی شود.
  2. گوشت خورش ها باید با حرارت ملایم پخته شود و بعد مواد دیگر مانند: سبزیجات و حبوبات و… اضافه گردد.
  3. خورش باید با حرارت ملایم پخته شود.
  4. خورش باید کم آب و جا افتاده باشد.
  5. خورش را نباید زیاد بهم بزنیم چون باعث له شدن مواد می شود.
  6. چاشنی و نمک خورش را باید در آخر داخل خورش ریخت.