غذای خانگی سه سار چیتگر

علت پف نکردن کیک چیست؟+ چرا کیک های خانگی پف نمی کنند؟ - ژولی پولی

علت پف نکردن کیک چیست؟+ چرا کیک های خانگی پف نمی کنند؟

علت پف نکردن کیک چیست؟+ چرا کیک های خانگی پف نمی کنند؟

18 مهر 1399

علت پف نکردن کیک چیست؟+ چرا کیک های خانگی پف نمی کنند؟+ چکار کنیم کیک های خانگی پف کنند؟ را در ژولی پولی مشاهده نمایید.

آیا شما هم جزو افرادی هستید که به هنر کیک پزی و شیرینی پزی علاقمند هستید ولی کیک های خانگی شما پف نمی کند؟

یکی از دغدغه های افرادی که کیک خانگی می پزند این است که چرا کیک پف نمی کند؟

با نکات آشپزی ژولی پولی همراه باشید تا شما را علت پف نکردن کیک خانگی آشنا کنیم.

مشاهده نمایید: جدیدترین مدلهای کیک پاییزی

چرا کیک های خانگی پف نمی کنند؟

متعادل بودن دمای تخم مرغ:

برای استفاده از تخم مرغ در کیک باید حداقل نیم ساعت قبل از مصرف تخم مرغ ها، آنها را در هوای آشپزخانه قرار دهید.

اگر تخم مرغ را مستقیم از یخچال خارج کنید و در مواد کیک بریزید مانع پف کردن کیک می شود.

میزان دقیق مواد کیک:

برخی افراد در تهیه کیک از استاندارد و اندازه های خاصی استفاده نمی کنند.

مثلا اگر در دستور تهیه کیک ذکر شده که یک فنجان شیر استفاده شود، نباید دو فنجان استفاده کنید زیرا مانع پف کردن کیک می شود.

گرم کردن فر:

برخی افراد مواد کیک را در قالب می ریزند و در فر سرد قرار می دهند که مانع پف کردن کیک می شود.

قبل از اینکه قالب کیک را در فر قرار دهید، فر را به مدت نیم ساعت گرم کنید.

کره آب شده یا روغن مایع:

برخی افراد از کره سرد و روغن جامع سرد استفاده می کنند یا روغن و کره را خیلی داغ می کنند و در کیک می ریزند که مانع پف کردن کیک می شود.

روش هم زدن صحیح کیک:

در اواخر که تمام مواد کیک را ترکیب کردید باید دورانی هم بزنید.

برخی افراد کیک را کم هم می زنند و مواد در کیک گلوله می شود و مانع پف کردن کیک می شود.

اولویت استفاده از مواد کیک:

برخی افراد مواد را بدون اولویت در کیک می ریزند و همین مورد مانع پف کردن کیک می شود.

استفاده از بیکینگ پودر:

از جوش شیرین یا بیکینگ پودر کهنه در تهیه کیک استفاده نکنید.

میزان جوش شیرین و بیکینگ پودر باید متناسب با میزان آرد باشد.

اگر از بیکینگ پودر کم یا کهنه استفاده کنید، مانع پف کردن کیک می شود.

باز نکردن درب فر:

در زمانی که کیک در فر قرار گرفته است و در حال پختن است، درب فر را باز نکنید.

اجازه دهید کیک کاملا پخته شود و در پایان، کیک را از فر خارج نمایید.

تناسب مواد کیک با قالب:

اگر از قالب بزرگ یا قالب کوچک که متناسب با مواد کیک است استفاده کنید، مانع پف کردن کیک می شود.

هم زدن صحیح تخم مرغ ها:

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.

سفیده را در یک ظرف هم بزنید تا کاملا کرمی و سفید رنگ شود.

زرده را در یک ظرف دیگر هم بزنید.