سلام دوستان
تیم بزرگ ژولی پولی در راستای مطالب آشپزی خود امروز قصد دارد، طرز تهیه کیک شکلاتی را به شما بازدید کننده محترم سایت آموزش بدهد. با ما همراه باشید و ما را از نظرات ارزشمند خود مطلع سازید.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم می کنیم. قابلمه کیک را کمی چرب کرده و مقداری آرد ته آن می پاشیم. شکر و کره، کاکائو، آرد و شیر را مخلوط می نمائیم و خوب بهم می زنیم و سپس بیکنیگ پادر، وانیل و تخم مرغ را داخل مایه می ریزیم و بهم می زنیم تا خوب مخلوط و یک دست شود. مایه را در قالب ریخته و در فر به مدت یک ساعت قرار می دهیم تا کیک بپزد، وقتی کیک آماده شد. آن را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم تا کاملا سرد شود. پس از سرد شدن با یک کارد تیز کیک را بطور افقی به یک اندازه به دو لایه می بریم و بعد مواد پر کننده روی کیک را آماده می کنیم. شیر داغ و شکر و کره، وانیل و پودر شکلات را در یک ظرف می ریزیم و به مدت نیم ساعت آن را کنار می گذاریم تا کمی گرم شود. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم. روی لایه زیری کیک یک قشر از این مایه می مالیم و لایه دیگر کیک را روی آن می گذاریم و با دست فشار می دهیم تا به هم بچسبد. بقیه مایه را روی کیک و اطراف آن بطور صاف می مالیم تا تمام سطح کیک و اطراف آن قهوه ای رنگ شود و روی کیک را هم می توانیم با اسمارت تیز تزئین کنیم.