غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه کوکوی تره فرنگی پیش غذایی خوشمزه - ژولی پولی

طرز تهیه کوکوی تره فرنگی پیش غذایی خوشمزه

طرز تهیه کوکوی تره فرنگی پیش غذایی خوشمزه

1 آذر 1398

امروز می خواهیم شما دوستان عزیز را با یک کوکوی خوشمزه و پر خاصیت که برای افراد گیاهخوار هم مناسب است به نام کوکوی تره فرنگی آشنا کنیم.

کوکوی تره فرنگی را می توانید تهیه کنید و به عنوان پیش غذا، عصرانه، میان وعده یا یک وعده ی غذایی مصرف نمایید.

با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید و ما را از نظرات خود بهره مند سازید.

مواد لازم جهت تهیه کوکوی تره فرنگی:

  1. تره فرنگی: ۸ ساقه
  2. سیر: چند حبه
  3. آرد سفید: دو قاشق غذاخوری
  4. تخم مرغ: چهار عدد
  5. گردو: دو قاشق غذاخوری
  6. زرشک: دو قاشق غذاخوری
  7. زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان دلخواه
  9. فلفل: به میزان دلخواه
  10. زردچوبه: به میزان دلخواه
  11. روغن: به میزان کافی

کوکوی تره فرنگی

طرز تهیه کوکوی تره فرنگی:

تره فرنگی ها را بشویید، سپس پاک کنید و با چاقو خرد کنید.

یک بوته سیر را پوست بگیرید و حبه های آن را با چاقو خرد کنید.

تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با هم ترکیب کنید.

تره فرنگی ها و سیرهای خرد شده را در یک ظرف بریزید و تخم مرغ ها را به آن اضافه نمایید.

آرد، نمک، زردچوبه و فلفل را بیافزایید و با قاشق یا همزن دستی کاملا بهم بزنید.

سپس مغز گردو را خرد نمایید و به همراه زرشک و زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مواد کوکوی تره فرنگی را کاملا با یکدیگر بهم بزنید تا مایه ی یکنواختی بدست آید.

تابه ای را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و کمی روغن در تابه بریزید تا گرم شود.

مواد کوکوی تره فرنگی را در تابه بریزید و بصورت یکنواخت مایه را در تابه پخش نمایید.

کوکوی تره فرنگی

وقتی مایه کوکو کمی خودش را گرفت، درب تابه را ببندید تا کاملا مغز پخت و طلایی شود.

با کفگیر کوکوی تره فرنگی را به قطعات دلخواه تقسیم کنید و برگردانید تا سمت دیگر آن نیز طلایی شود.

کوکوی تره فرنگی را در دیس بچینید و با گوجه فرنگی حلقه شده و برگهای کاهو تزیین نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.