غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه کوفته تبریزی - کوفته تبریزی - کوفته - آشپزی - غذای اصلی - ژولی پولی - غذای سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی

26 شهریور 1397

سلام دوستان

تیم بزرگ ژولی پولی امروز قصد دارد در راستای مبحث آشپزی و خانه داری خود طرز تهیه کوفته تبریزی را به شما مخاطبان و بازدید کنندگان محترم آموزش بدهد. لطفا در پایان این مبحث ما را از نظرات ارزشمند خود بهره مند سازید.

مواد لازم کوفته تبریزی (برای ۶ الی ۸ نفر):

  • گوشت چرخ کرده یک کیلو
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • آرد نخود چی ۲ فنجان
  • تخم مرغ پخته شده سفت ۵ عدد
  • آلو یک فنجان
  • گردو یک استکان
  • نمک و زرد چوبه به مقدار کافی
  • سبزی ( تره – جعفری – ترخان – نعناع – شبت – مرزه)
  • لپه ۲۵۰ گرم
  • برنج ۲۵۰ گرم

کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی:

لپه را با کمی آب می پزیم، سبزی را تمیز کرده خوب می شوئیم و ریز خرد می کنیم. لپه و سبزی را به گوشت اضافه می کنیم برنج را با قدری آب یک جوش می دهیم و به مایه کوفته اضافه می کنیم، پیاز رنده شده و تخم مرغ های خام و کمی نمک روی مایه گوشت می ریزیم تمام مواد مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند. سپس در قابلمه بزرگی پیاز را سرخ می کنیم و بعد زرد چوبه و رب گوجه فرنگی و نمک به آن اضافه می کنیم با چند لیوان آب می گذاریم با حرارت ملایم بجوشد. در این فاصله مایه کوفته را به قسمت تقسیم می کنیم یک قسمت را به شکل گلوله بزرگی در می آوریم وسط کوفته را باز می کنیم یک تخم مرغ پخته و مقداری آلو را میان آن قرار می دهیم و باردیگر آن را به شکل گلوله صاف می کنیم ( به اندازه یک پرتقال ) سپس آن را آهسته داخل قابلمه که در حال جوشیدن است قرار می دهیم بقیه مایه کوفته را به همین شکل درست می کنیم، حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم کوفته ها خوب بپزد این کار حداقل یک ساعت طول می کشد کوفته های پخته را در ظرف میکشیم و مقداری آب کوفته روی آن می ریزیم. ( گاهی هم ممکن است آنقدر آن را بزرگ تهیه کرد که یک جوجه را داخل آن گذاشت. دراین صورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی بیاندازیم و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده کنیم و وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را قرار دهیم ) کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده سر پارچه را جمع کرده گره می زنیم و با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است می اندازیم آب کوفته روی کوفته را بگیرد و میگذاریم با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد بعد از پختن کوفته را از پارچه خارج کرده در ظرف قرار می دهیم و آب کوفته را روی آن می ریزیم.