بطور کلی بسیاری از افراد به غذاهای فرهنگ ها و کشورهای دیگر علاقمند هستند و تمایل دارند طعم و عطر غذاهای متفاوت را تجربه کنند.
این روزها وقتی تبلیغات برند صنایع غذایی دلپذیر از تلویزیون پخش می شود، در کنار میرزا قاسمی و کشک بادمجان، نام غذای دیگری به نام حُمُص به چشم می خورد.
یکی از پرطرفداراترین پیش غذاهای نواحی مدیترانه ای و کشورهای عربی حمص می باشد که نام اصلی و کامل آن حمص بطحینه است و مربوط به کشور لبنان می باشد.
حمص در لغت به معنی نخود است و جزو مقوی ترین و خوش طعم ترین غذاهایی است که می تواند برای استفاده در رژیم های لاغری مصرف کنید.
اگر تمایل دارید با طرز تهیه حُمُص آشنا شوید با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید.
نخود خام نسبت به سایر حبوبات معمولا کمی دیر پز است، بدین منظور باید از شب قبل آن را در آب بخیسانید.
نخود را از شب قبل از پخت در آب خیس نمایید و در این فاصله چندین بار آب آن را پر و خالی کنید.
پس از گذشت یک شب، نخود خیس شده را بپزید به حدی که به راحتی له و نرم شود.
نخودهای پخته شده را در میکسر بریزید و میکسر را روشن نمایید تا کاملا نخود له شود.
در این مرحله نخود میکس شده حالت سفتی به خودش می گیرد که به منظور رقیق شدن آن می توانید از روغن زیتون یا کمی آب استفاده نمایید.
سپس ارده، حبه های سیر، آبلیموی تازه، نمک و فلفل را به نخود اضافه کنید و همه ی مواد را با میکسر کاملا مخلوط نمایید.
طرز تهیه ی حمص بسیار ساده است و با میکس کردن مواد در تایم کوتاهی می توانید این پیش غذای مقوی را تهیه کنید.
برای سرو کردن حمص، آن را در ظرفی بریزید و با پشت قاشق مواد را تخت نمایید.
سپس روی آن شیارهایی ایجاد کنید و شیارهای ایجاد کرده را با روغن زیتون پر کنید.
روی آن را با چند نخود پخته شده و مقداری فلفل قرمز تزیین نمایید.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.