ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب می کنیم خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمترداخل ظرف باز می نمائیم و تمام مواد را خرد می کنیم. سوسیس و کالباس را روی خمیر می ریزیم و روی آنها قارچ و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و پیاز سرخ شده را قرار می دهیم، وقتی تمام مواد را روی خمیر ریختیم کمی نمک و آویشن روی آنها می پاشیم و پنیر را روی تمام مواد رنده میکنیم، فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم می کنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر بطرف بالا می گذاریم تا درحدود یک ربع بماند و روی آن طلائی شود پیتزا را با همان ظرف سرمیز می بریم.
نکته:
تیم ژولی پولی امیدوار است از طرز تهیه پیتزا مخلوط لذت برده باشید، منتظر نظرات شما عزیزان هم وطن در سراسر این کره ی خاکی هستیم.