غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه پیتزای مخلوط - پیتزا مخلوط - پیتزای مخلوط - فست فود - غذای اصلی - ژولی پولی

طرز تهیه پیتزای مخلوط

طرز تهیه پیتزای مخلوط

15 شهریور 1397

مواد لازم برای یک نفر:

  • خمیرپیتزا یک عدد (یک چونه)
  • سوسیس ۱۰۰گرم
  • کالباس۱۰۰گرم
  • پیاز سرخ شده ۲قاشق سوپخوری
  • فلفل دلمه ای یک دانه
  • پنیرپیتزا ۱۰۰گرم
  • قارچ ۱۰۰گرم
  • نمک و آویشن به مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مخلوط:

ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب می کنیم خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمترداخل ظرف باز می نمائیم و تمام مواد را خرد می کنیم. سوسیس و کالباس را روی خمیر می ریزیم و روی آنها قارچ و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و پیاز سرخ شده را قرار می دهیم، وقتی تمام مواد را روی خمیر ریختیم کمی نمک و آویشن روی آنها می پاشیم و پنیر را روی تمام مواد رنده میکنیم، فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم می کنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر بطرف بالا می گذاریم تا درحدود یک ربع بماند و روی آن طلائی شود پیتزا را با همان ظرف سرمیز می بریم.

نکته:

  • این مقدار مواد برای یک پیتزای بزرگ و یا دوعدد کوچک است.
  • خمیرپیتزا را می توانیم از نانوایی تهیه کنیم و به تعدا پیتزاها خمیربگیریم.

تیم ژولی پولی امیدوار است از طرز تهیه پیتزا مخلوط لذت برده باشید، منتظر نظرات شما عزیزان هم وطن در سراسر این کره ی خاکی هستیم.