سلام تیم بزرگ ژولی پولی در راستای دستورهای آشپزی خود می خواهد طرز تهیه یکی از بهترین دسرهای ایرانی (مسقطی) را به شما دوستان عزیز معرفی کند.
نشاسته را در۶ فنجان آب سرد حل کرده و صاف می کنیم بعد در ظرف گودی می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بجوشد و کمی غلیظ شود. مرتب بهم می زنیم تا ته نگیرد سپس گلاب و شکر و خلال بادام را داخل نشاسته ریخته و روغن آب کرده را اضافه می کنیم و مسقطی را هم می زنیم تا مواد باهم مخلوط شوند ، وقتی کمی غلیظ شد آن را در پیاله های کوچک می ریزیم و کمی پودر پسته روی آنها می پاشیم.
آروزی ما تهیه ی غذاها و دسرهای خوش طعم برای همسران محترم و خانواده های گرامی تان است.