غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه مربای بالنگ - مربای بالنگ - مربا - مربای صبحانه - بالنگ - ژولی پولی - آشپزی

طرز تهیه مربای بالنگ

طرز تهیه مربای بالنگ

24 مهر 1397

مواد لازم برای مربای بالنگ:

  • بالنگ ۱٫۵ کیلو
  • شکر ۳ کیلو
  • آب لیمو نصف استکان

طرز تهیه مربای بالنگ

طرز تهیه مربای بالنگ:

بالنگ را به مدت یک روز در آب سرد خیس می کنیم تا نرم شود. بعد از این مدت با چاقو کمی پوست آن را می تراشیم، زیاد پوست نمی گیریم چون عطر آن کم می شود، بعد بالنگ را دوباره در آب جوش می جوشانیم تا مغز آن نرم شود به مدت ۷ تا ۸ ساعت بالنگ پخته و نرم شده را در آب سرد می ریزیم و چند بار آب آن را عوض می کنیم تا تلخی آن از بین برود. کمی از آن را می چشیم باید تلخ نباشد سپس آنها را روی یک پارچه می چینیم تا آب آن گرفته شود، شکر را با ۶ لیوان آب روی آتش قرار می دهیم تا یکی دو جوش که زد آن را صاف کرده و دوباره روی حرارت می گذاریم و بالنگ های آماده شده را در شربت می ریزیم و می جوشانیم تا شربت کاملا غلیظ شده و قوام بیاید و در آخر آب لیمو داخل مربا ریخته و چند جوش که زد مربا را از روی آتش برمی داریم و می گذاریم سرد شود، سپس در شیشه می ریزیم و در جای خنک نگه می داریم.

ژولی پولی امیدوار است شما دوستان عزیز مربای بالنگ را تهیه نمایید و در کنار خانواده ی خود به عنوان صبحانه در کنار نان و کره یا خامه میل نمایید و روز خوبی را شروع نمایید.