اگر شما هم جزو افراد علاقمند به غذاهای دریایی هستید با ژولی پولی همراه باشید تا امروز شما را با طرز تهیه ماهی سفید که یکی از ماهی های خوش طعم و پرطرفدار شمال کشورمان است آشنا کند.
ماهی را اول خوب تمیز کرده، سپس می شوئیم و قسمت های اضافی آن مانند: باله و فلس های آن را می گیریم. زیر شکم ماهی از گردن تا نزدیکی دم ماهی را یک چاک می دهیم و محتویات داخل شکم را خارج کرده و می شوئیم. بعد روغن زیتون و آبلیمو و نمک را مخلوط کرده و از این سس کمی داخل شکم ماهی می مالیم. حال ماهی را در سینی فر می گذاریم و به مدت نیم ساعت در فر قرار می دهیم. در این مدت می توانیم از سس روغن زیتون و آبلیمو به ماهی بمالیم تا ماهی پخته و برشته شود، بعد ماهی را از فر درآورده در دیس قرار می دهیم و اطراف آن را با لیمو ترش و جعفری تزئین می کنیم؛ ( البته اگر بخواهیم می توانیم ماهی را درسته در فر بپزیم و یا این که پوست ماهی را یکجا بکنیم و با کارد تیز پوست آن را از پشت یک چاک باریک دهیم و پوست ماهی را کامل جدا کنیم.) اگر ماهی را بخواهیم در فر بگذاریم، حتما باید آن را در تابه ای مناسب و با روغن کافی قرار داد تا دو طرف آن طلائی شود.