غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه شیرینی میکادو یا میشکا خانگی - ژولی پولی

طرز تهیه شیرینی میکادو یا میشکا خانگی

طرز تهیه شیرینی میکادو یا میشکا خانگی

20 دی 1398

شیرینی میکادو یا شیرینی میشکا یکی از شیرینی های لایه ای و خوشمزه است که برای مناسبت ها و مجالس مختلف مورد مصرف قرار می گیرد.

برای لایه های شیرینی میکادو از نان میکادو یا نان بستنی استفاده می شود و در لایه های آن شکلات یا حلوا قرار می گیرد.

در چند سال اخیر در مراسم عزاداری و سوگواری برای پذیرایی از مهمانان از شیرینی میکادو (میشکا) استفاده می کنند.

برخی افراد به دلیل اینکه تهیه ی اکثریت شیرینی ها با فر انجام می شوند از درست کردن شیرینی در منزل صرفنظر می کنند ولی برای تهیه ی شیرینی میکادو نیازی به استفاده از فر نمی باشد.

از نان میکادو برای تهیه ی رولت حلوا برای خیرات و مناسبت های عزاداری می توانید استفاده نمایید.

طرز تهیه شیرینی میکادو

مواد لازم جهت تهیه شیرینی میکادو:

۱٫نان میکادو (نان بستنی): ۶ ورقه

۲٫آرد نخودچی: یک پیمانه

۳٫آرد سفید: دو پیمانه

۴٫کره: ۱۰۰ گرم

۵٫روغن مایع: سه چهارم پیمانه

۶٫پودر دارچین: یک قاشق چایخوری

۷٫پودر کاکائو: دو قاشق مرباخوری

۸٫پودر قند: دو پیمانه

۹٫پودر پسته: به میزان دلخواه

۱۰٫پودر نارگیل: به میزان دلخواه

شیرینی میشکا شکلاتی

طرز تهیه شیرینی میکادو:

آرد سفید را چند بار از صافی عبور دهید. (الک کنید.)

ظرف مناسبی را روی شعله اجاق قرار دهید.

آرد سفید را در ظرف بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.

سپس آرد نخودچی را نیز الک نمایید و به آرد سفید اضافه کنید و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه بهم بزنید.

شعله ی اجاق گاز را کم کنید و روغن مایع و کره را به آرد اضافه کرده و هم بزنید.

پودر دارچین، پودر کاکائو و پودر قند را اضافه کنید و مواد را با یکدیگر بهم بزنید.

باید همه ی مواد را به سرعت هم بزنید تا یکدست شده و دچار سوختگی نشود.

پس از مدت ۲ تا ۳ دقیقه زیر شعله را خاموش کنید و کمی منتظر بمانید تا مدت زمانی کوتاهی خنک شود.

باید توجه داشته باشید که مواد میکادو نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشند.

اگر مواد سفت هستند کمی روغن مایع اضافه کنید.

مواد نباید سرد شوند چون سفت می شوند و قابلیت انعطاف خود را از دست می دهند.

یکی از نان های میکادو را بر روی سطح قرار دهید و مواد را به اندازه ای که تمام سطح نان میکادو را پوشش دهد بردارید و با لیسک یا پالت مواد را بر روی سطح نان پخش کنید و سپس یک لایه نان میکادو بر روی مواد قرار دهید.

مواد و نان میکادو را بصورت لایه به لایه قرار دهید تا نان های میکادو و موادی که تهیه کرده اید تمام شوند.

در لایه ی آخر باید همچون لایه ی اول نان میکادو قرار بگیرد.

با دست لایه آخر را کمی فشار دهید تا کاملا لایه ی مواد میشکا و نان میشکا بهم بچسبد.

یک نایلون پلاستیکی تمیز روی سطح شیرینی میکادو بکشید و شیرینی میشکا را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

پس از اینکه شیرینی میکادو را از یخچال خارج کردید اگر تمایل دارید که میشکا شکلاتی تهیه نمایید، می توانید شکلات تخته ای را آب کنید و روی لایه ی بالایی شیرینی میشکا بریزید و مجددا به مدت یکساعت در یخچال قرار دهید.

سپس با یک چاقوی تیز شیرینی میکادو را به اندازه های دلخواه به شکل مستطیلی یا لوزی برش بزنید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین نمایید.

چگونه با کدو حلوایی حلوا درست کنیم؟

طرز تهیه شیرینی میشکا با حلوا

طرز تهیه شیرینی میشکا با حلوا:

  • اگر قصد دارید شیرینی میشکا (میکادو) را برای خیرات و مراسم ترحیم تهیه نمایید، می توانید بجای لایه ی میانی آن حلوای آرد گندم بپزید و بصورت گفته شده در بالا لایه لایه با نان میشکا تهیه نمایید و برش بزنید.

علت نچسبیدن شیرینی میکادو:

برخی از نچسبیدن مواد شیرینی میکادو به نان آن شکوه و شکایت می کنند، بدین منظور می توانید از شربتی غلیظ که می تواند ترکیب شکر یا عسل و آب جوشیده شده و غلیظ و قوام آمده استفاده کنید.

شربت مورد نظر را روی سطح نان بمالید سپس مواد را روی سطح شربت پهن نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.

طرز تهیه حلوای هویج با آرد گندم