غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه شربت خانگی شلغم و عسل برای درمان سرماخوردگی و گلودرد - ژولی پولی

طرز تهیه شربت خانگی شلغم و عسل برای درمان سرماخوردگی و گلودرد

طرز تهیه شربت خانگی شلغم و عسل برای درمان سرماخوردگی و گلودرد

13 دی 1397

بارها و بارها وقتی سرما می خوریم از بزرگترها شنیده ایم که شلغم بخوریم چون یک آنتی بیوتیک طبیعی است و برای درمان سرماخوردگی و گلودرد مفید است.

شلغم یکی از سبزیجات پر خاصیت است و دارای ویتامین های A، B، C، K و اسیدهای چرب امگا ۳، اسید فولیک، بتاکاروتن، کلسیم و خواص آنتی اکسیدانی می باشد.

شلغم علاوه بر درمان سرماخوردگی، برای سلامت قلب و عروق، دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی، تقویت استخوان، سلامتی ریه، بینایی، افزایش گردن خون، سلامت پوست و مو، تقویت تخمدان ها، بیماریهای تنفسی مفید است.

شلغم را به صورت خام می توانید رنده کنید و در سالاد استفاده نمایید یا به صورت پخته شده در سوپ و آش مصرف کنید و یا حتی به صورت پخته شده با کمی نمک میل نمایید و از خواص شگفت انگیز آن بهره مند شوید.

بهترین روش مصرف شلغم به طور بخار پز شده است زیرا اگر در آب پخته شود بیشتر خواص آن از طریق آب خارج شده و از دست می رود.

برای درمان سرماخوردگی، گلودرد و تسکین سرفه می توانید آب شلغم پخته شده را قرقره نمایید یا بخور شلغم را برای رفع گرفتگی بینی استفاده کنید.

شربت خانگی شلغم و عسل
شربت خانگی شلغم و عسل (شکر) برای درمان سرماخوردگی، گلودرد و سرفه

امروز بخش درمانهای خانگی سایت ژولی پولی می خواهد شما را با طرز تهیه یک شربت خانگی موثر برای درمان سرماخوردگی، گلودرد و سرفه با شلغم و عسل آشنا کند:

  • شلغم را بشویید، پوست آن را جدا نکنید و سر آن را با چاقو ببرید.
  • داخل شلغم را با یک چاقو خالی کنید ولی به دیواره های آن آسیب نزنید.
  • داخل شلغم یک قاشق عسل بریزید و آن را کامل به دیواره های شلغم بمالید.
  • اگر عسل در خانه ندارید می توانید از شکر استفاده کنید.
  • سر شلغم را که قبلا جدا کرده بودید روی شلغم قرار دهید.
  • شلغم را در یک کاسه به صورت صاف قرار دهید تا حرکت نکند و حدود یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.
  • روز بعد مایعی در شلغم جمع می شود که دقیقا مثل یک شربت سرفه و گلودرد عمل می کند.
  • شربت مورد نظر را روزی سه قاشق (سه بار در روز) مصرف نمایید.