اگر می خواهید با طرز تهیه سبزه قره ماش برای عید نورز آشنا شوید و بدانید سبزه قره ماش را چطور می توانید درست کنید در ادامه با ژولی پولی همراه باشید.
یکی از سبزه های زیبایی که با برگهای سبز تیره خود می تواند زینت بخش سفره های هفت سین شما دوستان باشد سبزه قره ماش برای عید نوروز است.
نکته ی اولی که برای تهیه سبزه قره ماش باید بدانید این است که نباید کاشت این سبزه را به روزهای آخر ماه اسفند موکول کنید.
اگر محیط زندگی شما خنک است پس باید در کاشت سبزه قره ماش سرعت بیشتری به خرج دهید و از ۱۰ اسفند برای کاشت این سبزه اقدام کنید.
در هنگام خرید توجه کنید که حتما قره ماش خریداری کنید نه ماش.
قره کلمه ای ترکی به معنای سیاه است قره ماش یعنی ماش سیاه.
دقت داشته باشید که ماش سبز رنگ است.
پس از تهیه قره ماش مقدار ۲ لیوان از آن را در ظرفی ریخته و در آب خیس کنید.
کاسه ی حاوی قره ماش های خیس شده در آب را در به مدت ۳ تا ۴ روز در مکانی تاریک قرار دهید.
پس از گذشت ۴ روز، دستمال نخی (تنظیف) را خیس کنید و قره ماش ها را در دستمال قرار دهید.
سپس دستمال حاوی قره ماش ها را در یک کاسه یا بشقاب قرار دهید.
روزی دو بار چک کنید که دستمال قره ماش ها کاملا خیس باشد.
هر روز قره ماش ها را چک کنید تا جوانه بزند. (حدود ۴ روز)
پس از اینکه قره ماش ها جوانه زد، آن ها را از دستمال خارج کنید و در یک بشقاب قرار دهید.
و دستمال تنظیفی را خیس کرده و روی جوانه ها قرار دهید تا خشک نشوند.
روزی حداقل دو بار با اسپری آب سطح جوانه های قره ماش را خیس کنید تا کمی جوانه ها بزرگ شود.
سپس دستمال را بردارید و روزی چند ساعت سبزه قره ماش را در مجاورت آفتاب قرار دهید تا آماده ی سفره هفت سین شود.
وقتی سبزه بزرگ شد هر روز با اسپری سطح آن را مرطوب کنید تا دانه ها و جوانه ها خشک نشود و دور آن را با روبان ببندید تا مرتب بماند.
حدود ۲۰ روز قبل از ایام نوروز برای کاشت سبزه قره ماش اقدام کنید.