یکی از ترشی های خوشمزه و پر طرفدار که در فصل پاییز و زمستان تهیه می شود و اصل آن مربوط به شهر مشهد می باشد، ترشی سالاد مشهدی یا ترشی با آب گوجه فرنگی است.
ترشی سالاد مشهدی طعمی خاص و منحصر به فرد دارد که علاوه بر مشهد در شهرهای دیگر ایران نیز مشتریان خاص خودش را دارد .
ما امروز قصد داریم شما دوستان عزیز را با طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی آشنا کنیم.
مواد لازم جهت تهیه ی ترشی سالاد مشهدی با ترشی مخلوط مشترک است با این تفاوت که میزان سرکه ی استفاده شده در ترشی سالاد مشهدی بسیار کم است و به جای سرکه، بیشتر از آب گوجه فرنگی استفاده می شود.
گوجه فرنگی ها را بشویید، خرد نمایید و در میکسر بریزید تا به صورت آب گوجه فرنگی در آید. (برای تهیه آب گوجه فرنگی می توانید، گوجه فرنگی ها را رنده کنید.)
سرکه و آب گوجه فرنگی را در قابلمه ای بریزید و به مدت ده دقیقه روی حرارت شعله ی اجاق گاز قرار دهید تا با یکدیگر جوشانده شوند.
ترکیب آب گوجه فرنگی و سرکه را از روی حرارت بردارید و منتظر شوید تا خنک شود.
مواد ترشی که شامل سبزیجات و صیفی جات مختلف است را به اندازه ی دلخواه خرد نمایید.
مواد را در ظرف های شیشه ای ریخته و ترکیب آب گوجه فرنگی و سرکه و نمک و گلپر و زردچوبه و سبزیجات معطر را به آن اضافه نمایید.
درب ظرف های شیشه ای را محکم ببندید و در جای خنک یا یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.
حدود سی روز زمان لازم است تا ترشی سالاد مشهدی یا ترشی آب گوجه فرنگی جا بیفتد، البته افرادی که عجول هستید خیلی زودتر از این زمان ترشی را نوش جان می کنند!
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.