غذای خانگی سه سار چیتگر

طریقه درست کردن خیارشور خانگی+ طرز تهیه خیار شور صنعتی در خانه - ژولی پولی

طریقه درست کردن خیارشور خانگی+ طرز تهیه خیار شور صنعتی در خانه

طریقه درست کردن خیارشور خانگی+ طرز تهیه خیار شور صنعتی در خانه

21 خرداد 1399

طریقه درست کردن خیارشور خانگی یا طرز تهیه خیار شور صنعتی در خانه یکی از فوت و فن های تهیه ترشی و شوری است!

خیار شور یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین ترشی هاست که می تواند به عنوان دورچین در کنار انواع فست فود و غذاها قرار بگیرد و  تحولی عظیم در دلچسب کردن مزه ی غذا ایجاد کند.

خیارشور به نحوه ی های مختلف تهیه می شود، برخی ترجیح می دهند فقط از آب و نمک در تهیه آن استفاده کنند.

ولی آنچه طعم خیار شور را لذت بخش می کند، استفاده از سرکه و سبزیجات معطر است.

خیارشورهای کنسروی و رستورانی طعم ویژه ای دارند و در کنار انواع فست فودها و غذاها سرو می شوند.

خیارشور علاوه بر ایران در کشورهای دیگر نیز تهیه و سرو می شود و روز ۱۴ نوامبر به نام روز جهانی خیارشور نامگذاری شده است.

اگر شما تمایل دارید خودتان یک خیار شور خانگی در منزل درست کنید با بخش آشپزی ژولی پولی همراه باشید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی چاقاله بادام

طرز تهیه خیارشور به سبک ساندویچی ها

مواد لازم خیار شور خانگی:

خیار: یک کیلو

سیر: یک بوته

نمک: نصف پیمانه

سرکه: نصف پیمانه

آب: ۷ پیمانه

فلفل تند: چند عدد

سبزی های معطر (ترخون، جعفری، شوید، مرزه): ۲۰۰ گرم

طرز تهیه خیار شور خانگی:

خیارهای ریز و تازه تهیه کنید.

خیارها را با آب بشویید و با دستمال خشک کنید.

سبزی های معطر را بشویید و در صورت تمایل به صورت درشت با چاقو خرد کنید.

در یک قابلمه آب ریخته و نمک را به آن بیافزایید.

آب و نمک را بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

خیارها که آب آنها گرفته شده و خشک است را در یک ظرف شیشه ای خشک بچینید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه خیارشور صنعتی در خانه

لابه لای خیارها، فلفل، سبزیهای معطر و سیر پوست گرفته شده بچینید.

آب و نمک جوشیده را در محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد و ولرم شود.

سپس آب و نمک را بر روی خیارهای داخل ظرف بریزید.

در پایان سرکه را بر روی خیارها بریزید.

درب ظرف را محکم ببندید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند.

ظرف خیارشور را در یخچال یا محیط خنک قرار دهید تا بعد از یکماه جا بیفتد و آماده شود.

مشاهده نمایید: طرز تهیه ترشی خیار

نکات تهیه خیار شور:

برای اینکه خیارشورها پوک نشود، می توانید با یک خلال دندان یک روزنه در آنها ایجاد کنید تا خیارشور سریعتر آماده شود و آب و نمک به آن نفوذ کند.

اگر به همراه سبزیجات چند نخود خام در مواد خیارشور بریزید موجب ترد و شکننده شدن خیارها می شود.

استفاده از فلفل تند بستگی به ذائقه ی شما دارد و در صورت تمایل می توانید از فلفل تند استفاده نکنید.