اگر شما هم جزو افرادی هستید که گوشت سفید را بیشتر از گوشت قرمز دوست دارید، امروز سایت ژولی پولی قصد دارد طرز تهیه یک غذای خوش طعم و مجلل به نام خوراک مرغابی با قارچ را به شما معرفی کند.
پیاز و جگر را خرد کرده در کمی روغن تفت می دهیم و سیر را هم ریز خرد می کنیم و به آن اضافه کرده و زرده تخم مرغ و نان سفید را در شیر مرطوب می کنیم و با کمی نمک و فلفل با مایه جگر مخلوط می سازیم، برنج را می شوئیم با یک لیوان آب یکی دو جوش می دهیم و در آبکش ریخته تا آب آن برود برنج را هم به مایه اضافه می کنیم و در یک ظرف یک پیاز و هویج خرد شده را می ریزیم و مرغابی را که به دقت تمیز کرده شکمش را با مایه جگر و برنج که آماده کرده ایم پر می کنیم و می توانیم آن را بدوزیم و مرغابی را داخل ظرف هویج قرار می دهیم و با سه چهار لیوان آب و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد مرغابی باید کاملا پخته شود و بعد از پخته شدن نصف لیوان آب داشته باشد قارچ را تمیز می کنیم و خرد کرده در روغن کمی سرخ می کنیم و با سس مرغابی مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل هم زده می گذاریم چند جوش بزند و سس غلیظ شود در یک ظرف مرغابی را قرار می دهیم و سس را روی آن می دهیم و اطراف مرغابی را با جعفری و لیمو ترش تزئین می کنیم (شکم مرغابی را که دوخته ایم باز می کنیم.) اگر تمایل داشته باشید می توانید مرغابی پخته شده را برش بزنید و به صورت برش زده سرو نمایید.