غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه ترشی چاقاله بادام (چغاله بادام)+ ترشی چغاله بادام چگونه درست می شود؟ - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی چاقاله بادام (چغاله بادام)+ ترشی چغاله بادام چگونه درست می شود؟

طرز تهیه ترشی چاقاله بادام (چغاله بادام)+ ترشی چغاله بادام چگونه درست می شود؟

31 فروردین 1399

چغاله بادام یا چاقاله بادام یکی از میوه های نوبرانه و بهاری است که در فصل بهار برای تهیه ترشی نیز از آن استفاده می شود و دارای طعم خوشمزه ای است که در کنار غذا می توانید آن را سرو  نمایید.

تهیه ترشی چاقاله بادام بسیار ساده است و اگر مواد اولیه ی این ترشی که چغاله است را در منزل داشته باشید، به راحتی می توانید آن را درست کنید.

با بخش مربا و ترشی ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه ترشی چاقاله بادام آشنا کنیم.

در صورت تمایل مشاهده کنید: طرز تهیه ترشی بچه ذرت

خواص چاقاله بادام چیست؟

چغاله (چاقاله) بادام:

چغاله بادام یکی از میوه های خوشمزه است که در فصل بهار طرفداران بی شماری دارد و با نمک خورده می شود.

چغاله بادام میوه درخت بادام در ابتدای رویش می باشد که پوششی سبز رنگ و کرک دار دارد.

پوششی سفید رنگ و نرم در داخل آن قرار گرفته و مغز آن نیز آبکی است.

قبل از اینکه میوه درخت بادام، سخت شود و مغز آن به بادام تبدیل شود، چغاله بادام (چاقاله بادام) نام دارد.

اگر به اواخر فصل بهار و اوایل تابستان برسد، چاقاله بادام به بادام تبدیل می شود و دیگر قابل خوردن با پوست نیست.

مواد لازم ترشی چاقاله بادام:

چاقاله بادام: یک کیلو

سرکه: به میزان لازم (به میزانی که روی چاقاله ها را بگیرد)

نمک: به میزان لازم

سیر: یک بوته

نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی چاقاله بادام

طرز تهیه ترشی چاقاله بادام:

در خرید چاقاله بادام دقت کنید، چاقاله هایی که می خرید نباید اندازه های بزرگ داشته باشند و سفت شده باشند.

اوایل فصل بهار برای تهیه ترشی چاقاله بادام مناسب می باشد زیرا در این فصل هنوز چاقاله ها نوبر و ریز و ترد هستند.

چاقاله بادام ها را بشویید و در یک سبد بریزید تا آب آن گرفته شود.

سپس آنها را بر روی یک پارچه نخی بریزید تا چندین ساعت بمانند و آبشان کاملا گرفته شده و خشک شوند.

ظرف شیشه ای مناسبی را برای ترشی چاقاله بادام در نظر بگیرید.

چاقاله بادام ها را در ظرف شیشه ای بریزید.

سیرها را پوست بگیرید و بر روی چاقاله ها بریزید.

نمک و نعناع را نیز به ظرف ترشی اضافه نمایید.

روی آنها سرکه بریزید تا شیشه پر شود و سطح روی چاقاله را بگیرد.

درب ظرف شیشه ای را محکم ببندید و ظرف را در یخچال قرار دهید.

در صورت تمایل مشاهده کنید: طرز تهیه ترشی پیاز قرمز کوچک

نکات لازم ترشی چاقاله بادام:

۲ هفته طول می کشد تا ترشی چاقاله بادام برسد و آماده ی مصرف کردن شود.

توجه داشته باشید حتما چاقاله ها را پس از شستشو خشک کنید بعد ترشی درست کنید زیرا آب موجب کپک زدن ترشی می شود.

اگر سایز چاقاله بادام ها بزرگ است می توانید با چاقو آنها را خرد نمایید و در تهیه ترشی استفاده نمایید.