. مگر می شود ایرانی باشید و بادمجان هم دوست داشته باشید بعد طرفدار ترشی لیته بادمجان نباشید؟؟
بطور کلی ترشی یکی از پرطرفدارترین چاشنی هاست که هنگام سرو در کنار انواع غذاها قرار می گیرد و باعث افزایش اشتها و خوشمزه تر شدن طعم غذاها می شود.
لیته هم یکی از انواع ترشی هاست که با بادمجان تنوری یا کبابی طعم خاصی می دهد، بخصوص در فصلهای پاییز و زمستان و در کنار غذاهایی همچون دمپختک، لوبیا پلو، چلو ماهی و … هوش از سر آدم می برد!
امروز قصد داریم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با طرز تهیه ترشی لیته بادنجان آشنا کنیم. با ما همراه باشید…
سبزی را پاک کنید، بشویید و زمانی که آب آن گرفته شد، روی کاغذ تمیز یا پارچه ای پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود.
بادنجان ها را روی آتش یا در فر کبابی کنید تا کاملا مغز پخت شود. وقتی بادنجان ها کبابی شد، آنها را پوست کنده و سرشان را جدا کنید.
روی بادنجان های پوست کنده نمک بپاشید و بادنجان ها را با چاقو ساطوری کنید.
بادنجان های ساطوری شده را با سرکه روی حرارت بگذارید تا کمی بجوشد.
بادنجان را از روی حرارت بردارید، سبزیجات و فلفل و سیر خرد شده را بر روی بادنجان و سرکه بریزید و کاملا بهم بزنید.
در این مرحله ترشی لیته بادنجان آماده شده است، آن را در شیشه ریخته و درب آن را ببندید و در جای خنک قرار دهید.
بعد از ۱۵ روز می توانید این ترشی خوشمزه و خوش عطر را همراه با غذا نوش جان نمایید.