از قدیم الایام فصل پاییز که فرا می رسید خانم های خانه دار به تکاپو می افتادند تا ترشی تهیه کنند و انواع سبزیجات و صیفی جات را خرد کرده و در سرکه بریزند تا در سرمای زمستان بتوانند چاشنی خوشمزه ای را همراه با غذا در کنار اعضای خانواده شان نوش جان کنند.
اما این روزها اوضاع کمی تغییر کرده زیرا بسیاری از خانم ها شاغل هستند و حال و حوصله ی تهیه ترشی را ندارند و اکثرا ترشی را بصورت آماده خریداری می کنند.
ما امروز قصد داریم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با ترشی لوبیا که بسیار خوشمزه و پر خاصیت است و طرز تهیه ی آن آسان است آشنا کنیم.
برای آماده کردن ترشی لوبیا سبز نیاز به زمان زیادی ندارید و با صرف زمان اندکی می توانید یک ترشی خوشمزه با لوبیا سبز تهیه نمایید.
لوبیا سبزهای نازک و تازه را انتخاب نمایید، پاک کنید و سر و ته آن را جدا کرده و بشویید.
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و بر روی شعله ی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.
یک قاشق نمک به آب در حال جوش اضافه نمایید و لوبیا سبز را به آب جوش اضافه کنید.
منتظر بمانید تا لوبیا به مدت ۵ دقیقه در قابلمه بپزد.
سپس لوبیاها را از آب بیرون آورده و در صافی بریزید و روی آن آب سرد بریزید.
ظرف شیشه ای که ارتفاع آن متناسب با قد لوبیاها باشد انتخاب نمایید.
لوبیاها را بصورت ایستاده در ظرف شیشه ای بچینید.
روی ظرف فلفل دلمه ای خرد شده، سیر خرد شده، شوید خرد شده، هویج خرد شده، نمک و فلفل قرمز بریزید.
در پایان سرکه سفید را در ظرف شیشه ای و بر روی مواد ترشی لوبیا سبز بریزید تا روی سطح مواد را بپوشاند.
درب ظرف شیشه ای حاوی ترشی لوبیا را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود.
ترشی لوبیا را به مدت ۱۰ روز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد و آماده ی مصرف شود.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.