یکی از ترشی های خوش آب و رنگ که مختص فصل پاییز و زمستان است ترشی لبو می باشد که علاوه بر خواص بی شماری که دارد می تواند برای تزیین سالاد کاهو مورد استفاده قرار گیرد.
البته باید دقت داشته باشید ترشی لبو را باید در ظرف های دربسته ی شیشه ای و در یخچال نگهداری نمایید تا ماندگاری آن بیشتر شود.
امروز قصد داریم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با طرز تهیه ترشی لبو آشنا کنیم.
لبوها را پوست نگیرید، فقط به خوبی با آب بشویید تا روی سطح پوست آن کاملا تمیز شود.
لبوها را به قابلمه ای که در آن آب ریخته اید، انتقال دهید تا حدود دو ساعت بپزد.
زمانی که لبوها کاملا پخته شدند آنها را از آب خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
سپس لبوها را به صورت حلقه ای برش بزنید و در صورت تمایل با قالب های شکلی، لبوها را به شکل های مختلف ببرید.
اگر قالب شکلی برای برش زدن لبوها ندارید، با چاقو و روی تخته، لبوها را به صورت مربعی و متقارن خرد کنید.
لبوهای خرد شده را با سرکه به مدت خیلی کوتاه حدود ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
اگر تمایل دارید کمی ترشی لبو حالت ملس پیدا کند می توانید در هنگام جوشیدن لبو و سرکه، شکر را اضافه نمایید.
سپس منتظر بمانید تا سرکه و لبوها در محیط، کمی خنک شوند.
رزماری، تخم گشنیز، نمک، سیاه دانه و فلفل سبز را به لبو و سرکه بیافزایید و مواد ترشی را با یکدیگر کاملا مخلوط کنید.
ترشی لبو را در ظرف شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید و در محیطی خنک همچون یخچال نگهداری کنید.
ترشی لبو یک هفته بعد از تهیه، قابل استفاده کردن می باشد.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.