غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه ترشی لبو در خانه - ژولی پولی

طرز تهیه ترشی لبو در خانه

طرز تهیه ترشی لبو در خانه

29 مهر 1398

یکی از ترشی های خوش آب و رنگ که مختص فصل پاییز و زمستان است ترشی لبو می باشد که علاوه بر خواص بی شماری که دارد می تواند برای تزیین سالاد کاهو مورد استفاده قرار گیرد.

البته باید دقت داشته باشید ترشی لبو را باید در ظرف های دربسته ی شیشه ای و در یخچال نگهداری نمایید تا ماندگاری آن بیشتر شود.

امروز قصد داریم در بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با طرز تهیه ترشی لبو آشنا کنیم.

مواد لازم جهت تهیه ترشی لبو:

  1. لبو (چغندر قند): یک کیلوگرم
  2. سرکه ی انگور: دو لیوان
  3. شکر: دو قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
  4. رزماری: به میزان لازم
  5. تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
  6. نمک: به میزان دلخواه
  7. سیاه دانه: یک قاشق چایخوری
  8. فلفل قرمز یا سیاه: به میزان دلخواه
  9. فلفل سبز: ۱۰ عدد

طرز تهیه ترشی لبو

طرز تهیه ترشی لبو:

لبوها را پوست نگیرید، فقط به خوبی با آب بشویید تا روی سطح پوست آن کاملا تمیز شود.

لبوها را به قابلمه ای که در آن آب ریخته اید، انتقال دهید تا حدود دو ساعت بپزد.

زمانی که لبوها کاملا پخته شدند آنها را از آب خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

سپس لبوها را به صورت حلقه ای برش بزنید و در صورت تمایل با قالب های شکلی، لبوها را به شکل های مختلف ببرید.

اگر قالب شکلی برای برش زدن لبوها ندارید، با چاقو و روی تخته، لبوها را به صورت مربعی و متقارن خرد کنید.

لبوهای خرد شده را با سرکه به مدت خیلی کوتاه حدود ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

اگر تمایل دارید کمی ترشی لبو حالت ملس پیدا کند می توانید در هنگام جوشیدن لبو و سرکه، شکر را اضافه نمایید.

سپس منتظر بمانید تا سرکه و لبوها در محیط، کمی خنک شوند.

رزماری، تخم گشنیز، نمک، سیاه دانه و فلفل سبز را به لبو و سرکه بیافزایید و مواد ترشی را با یکدیگر کاملا مخلوط کنید.

ترشی لبو را در ظرف شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید و در محیطی خنک همچون یخچال نگهداری کنید.

ترشی لبو یک هفته بعد از تهیه، قابل استفاده کردن می باشد.

ترشی لبو

  • در صورتیکه ناراحتی تنفسی دارید و جوشاندن سرکه برای شما مضر است می توانید لبو را با آب بپزید و پس از سرد شدن، سرکه و سایر مواد را به آن اضافه نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.

طرز تهیه سالاد مشهدی یا ترشی با آب گوجه فرنگی