خیارها را می شوییم و می گذاریم کاملا خشک شود. ترخان را پاک کرده و می شوییم. باید آب آن خوب برود وو خشک گردد. سیر را پوست کنده آماده می گذاریم. سرکه را با کمی نمک می جوشانیم و می گذاریم سرد شود. داخل یک شیشه بزرگ تمیز و خشک یک ردیف خیار می ریزیم روی خیارها چند حبه سیر و مقداری ترخان و کمی نمک روی خیار ریخته به همین طریق تمام مخلوط ترشی را در شیشه می ریزیم و سرکه ی جوشیده ی سرد شده را روی مواد داخل شیشه می ریزیم. روی تمام مواد را باید سرکه بگیرد. درب شیشه را محکم می بندیم و در جای خنک می گذاریم بعد از یک ماه قابل استفاده است.
تیم ژولی پولی امیدوار است ترشی خیار را در منزل تهیه نمایید و در کنار غذاهای خوش طعم ایرانی همچون ماهی و دمپختک و … صرف نمایید و از نوش جان کردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. منتظر نظرات شما عزیزان هستیم…