غذای خانگی سه سار چیتگر

ژولی پولی- طرز تهیه باسلوق خانگی- شب یلدا-باسلوق سنتی- باسلوق گردویی- باسلوق گردویی خانگی

طرز تهیه باسلوق گردویی (ویژه شب یلدا)

طرز تهیه باسلوق گردویی (ویژه شب یلدا)

18 آذر 1397

باسلوق یکی از  دسر ها و شیرینی های سنتی ایرانی است که جزو سوغات مراغه، اراک و ملایر محسوب می شود.

باسلوق با نام های دیگری همچون راحت الحلقوم و مسقطی نیز شناخته می شود.

اگر شما هم هر سال برای شب یلدا، باسلوق گردویی را به صورت حاضر و آماده خریداری می کنید، بد نیست امسال دست به کار شوید و اول با طرز تهیه باسلوق در سایت ژولی پولی آشنا شوید و سپس برای شب یلدا کام مهمانانتان را با باسلوق شیرین کنید.

مواد لازم جهت تهیه باسلوق گردویی:

  1. نشاسته ۱۰۰ گرم
  2. پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
  3. مغز گردو ۱۰۰ گرم
  4. روغن مایع یک قاشق
  5. شکر ۲۰۰ گرم
  6. گلاب نصف لیوان
  7. آب سرد دو لیوان

طرز تهیه باسلوق گردویی

طرز تهیه باسلوق گردویی:

در یک ظرف نچسب نشاسته را در آب سرد می ریزیم و هم می زنیم تا حل شود، سپس روی حرارت می گذاریم (باید مراقب باشید تا نشاسته گلوله گلوله نشود.) مداوم بهم می زنیم تا یکنواخت شود، سپس شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده تا مایع به حدی غلیظ شود که در وسط ظرف جمع شود. سپس از روی شعله بر می داریم و با مقدار گردو مخلوط می کنیم و منتظر می مانیم تا در محیط خنک شود، بعد در یخچال قرار می دهیم تا حدود یکساعت بماند و سرد و سفت شود. از یخچال خارج می کنیم، دست خود را چرب می کنیم و  کمی مواد را ورز می دهیم، شما دوستان عزیز بر حسب سلیقه خود می توانید از قالب شیرینی پزی با شکل های مختلف استفاده کنید یا با دست به صورت لوله های ۳ تا ۴ سانتی متری در آورید و در پودر نارگیل بغلتانید و با مغز گردو یا خلال پسته تزیین کنید.