انچیلادا یکی غذاهای خوشمزه، تند و آتشین مکزیکی است.
اگر شما جزو افرادی هستید که به غذاهای تند علاقه دارید، انچیلادای مرغ می تواند باب طبع شما باشد.
البته به دلیل رولی بودن، استفاده از پنیر و گوجه فرنگی در انچیلادا و خوش آب و رنگ بون این غذا، گروه سنی کودک و نوجوان هم به این غذا بسیار علاقمند هستند.
اگر تمایل دارید برای کودکان خود این غذا را تهیه نمایید، می توانید فلفل قرمز را در مواد لازم انچیلادا فاکتور بگیرید.
تابه را بر روی شعله قرار دهید و در داخل آن مقداری روغن بریزید.
سینه مرغ را به صورت مربعی با سایزهای کوچک خرد کنید.
سینه مرغ را در روغن بریزید و اندکی تفت دهید.
پیاز و سیر خرد شده را به مرغ اضافه نمایید و کمی تفت دهید.
سپس گشنیز، جعفری، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز و گوجه فرنگی رنده شده را به مواد دیگر اضافه نمایید و هم بزنید.
وقتی مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شدند و پخته شدند، کمی از مواد را در نان ترتیلا قرار دهید و نان را رول نمایید.
نان های رول شده را در یک ظرف پیرکس کنار یکدیگر قرار دهید.
مقداری گوجه فرنگی رنده شده، فلفل قرمز، آب لیمو ترش را روی نان های رول شده ریخته و در پایان پنیر چدار روی آن بریزید.
دمای فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و ظرف پیرکس را به مدت ۲۰ دقیقه در داخل فر قرار دهید تا پخته شود.
سپس ظرف پیرکس را از فر خارج کرده و منتظر بمانید تا انچیلادا کمی خنک شود و بتوانید با سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی سرو نمایید.
دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.
از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.
منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.