غذای خانگی سه سار چیتگر

طرز تهیه انچیلادا مرغ مکزیکی - ژولی پولی

طرز تهیه انچیلادا مرغ مکزیکی

طرز تهیه انچیلادا مرغ مکزیکی

22 شهریور 1398

انچیلادا یکی غذاهای خوشمزه، تند و آتشین مکزیکی است.

اگر شما جزو افرادی هستید که به غذاهای تند علاقه دارید، انچیلادای مرغ می تواند باب طبع شما باشد.

البته به دلیل رولی بودن، استفاده از پنیر و گوجه فرنگی در انچیلادا و خوش آب و رنگ بون این غذا، گروه سنی کودک و نوجوان هم به این غذا بسیار علاقمند هستند.

اگر تمایل دارید برای کودکان خود این غذا را تهیه نمایید، می توانید فلفل قرمز را در مواد لازم انچیلادا فاکتور بگیرید.

طرز تهیه انچیلادا مرغ

مواد لازم جهت تهیه انچیلادا مرغ:

  1. پنیر چدار ۲ فنجان
  2. نمک و فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم
  3. نان ترتیلا ۸ عدد (در صورت تمایل نان تافتون)
  4. آب نصف فنجان
  5. گوجه فرنگی به صورت رنده شده نیم کیلو
  6. فلفل سبز خرد شده نصف قاشق غدا خوری
  7. یک حبه سیر خرد شده
  8. جعفری و گشنیز ۲ قاشق غدا خوری
  9. یک عدد پیاز خرد شده
  10. سینه مرغ ۴ عدد
  11. آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه انچیلادا

طرز تهیه انچیلادا مرغ:

تابه را بر روی شعله قرار دهید و در داخل آن مقداری روغن بریزید.

سینه مرغ را به صورت مربعی با سایزهای کوچک خرد کنید.

سینه مرغ را در روغن بریزید و اندکی تفت دهید.

پیاز و سیر خرد شده را به مرغ اضافه نمایید و کمی تفت دهید.

سپس گشنیز، جعفری، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز و گوجه فرنگی رنده شده را به مواد دیگر اضافه نمایید و هم بزنید.

وقتی مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شدند و پخته شدند، کمی از مواد را در نان ترتیلا قرار دهید و نان را رول نمایید.

نان های رول شده را در یک ظرف پیرکس کنار یکدیگر قرار دهید.

مقداری گوجه فرنگی رنده شده، فلفل قرمز، آب لیمو ترش را روی نان های رول شده ریخته و در پایان پنیر چدار روی آن بریزید.

دمای فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و ظرف پیرکس را به مدت ۲۰ دقیقه در داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

سپس ظرف پیرکس را از فر خارج کرده و منتظر بمانید تا انچیلادا کمی خنک شود و بتوانید با سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی سرو نمایید.

  • در صورتیکه به نام ترتیلا دسترسی ندارید، می توانید از نان تافتون تکه شده به عنوان جایگزین نان ترتیلا استفاده نمایید.

دوستان عزیزی که به آشپزی کردن و تهیه ی غذاهای خوشمزه برای اعضای خانواده خود علاقمند هستند، می توانند با بخش آشپزیمجله خبری ژولی پولی همراه باشند و آشپزی آسان و طرز پخت غذاهای سنتی و غذاهای مدرن و غذاهای لاکچری را در این بخش بیاموزند.

از طریق بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی می توانید با طرز تهیه انواع سالاد، پیش غذا، غذای اصلی، دسر، فست فود، نوشیدنی ها، مربا و ترشی و … آشنا شوید.

منتظر نظرات شما همراهان عزیز هستیم.