اگر شما جزو افرادی هستید که در کوتاهترین زمان ممکن می خواهید یک غذای خوشمزه و پر خاصیت تهیه کنید و در اکثریت مواقع املت را انتخاب می کنید، ما به شما توصیه می کنیم از درست کردن املت گوجه فرنگی که پس از مدتی برای اعضای خانواده و بخصوص بچه ها تکراری می شود، پرهیز کنید!
تنوع به خرج دهید و سعی کنید درست کردن املت های متنوع را هم امتحان کنید و علاوه بر بهره مندی از خواص سایر املتها از طعم خوشمزه ی آنها نیز لذت ببرید.
در تهیه ی انواع املت ها ماده ی غذایی که پای ثابت است، تخم مرغ می باشد که با مواد دیگری همراه می شود.
از سوسیس، بادمجان، کدو، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای، انواع سبزیجات و قارچ و … استفاده نمایید و به همراه تخم مرغ یک املت خوشمزه و پرخاصیت طبخ کنید.
برای آشنایی با طرز تهیه املت هلندی کلیک کنید.
البته برای تهیه ی هر کدام از املت ها می توانید از گوجه فرنگی هم برای خوشرنگ کردنشان استفاده کنید.
ما امروز در مجله خبری ژولی پولی می خواهیم شما دوستان عزیز را با طرز تهیه املت قارچ بدون گوجه فرنگی آشنا کنیم:
قارچ ها بشویید و آنها را خرد کنید.
قارچهای خرد شده را کمی در روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و به همراه آرد، شیر، نمک و فلفل خود بهم بزنید و قارچ های تفت داده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
سپس در تابه دو قاشق روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
مواد را به تابه انتقال دهید، مواد را در تابه، طوری پخش کنید که در تمام سطح آن به صورت یکنواخت قرار بگیرد.
درب تابه را ببندید تا کاملا پخته شده و تخم مرغ خودش را بگیرد.
اگر تمایل داشته باشید پس ان آنکه تخم مرغ خودش را گرفت، می توانیم با کوکو برگردان، املت را پشت و رو کنید تا روی سطح آن نیز سرخ شود.
در پایان می توانید املت قارچ را با گوجه فرنگی و سبزیجات تزیین نمایید و به عنوان صبحانه، پیش غذا یا غذای اصلی میل نمایید.