غذای خانگی سه سار چیتگر

پوست نارگیل را چگونه بکنیم؟ - ژولی پولی

پوست نارگیل را چگونه بکنیم؟

پوست نارگیل را چگونه بکنیم؟

21 دی 1398

نارگیل یکی از میوه های خوشمزه و پر خاصیتی است که به دلیل روش پوست کندن سخت آن، بسیاری از افراد ترجیح می دهند سالی یکبار نیز این میوه را میل نکنند!

اما اگر ما تنها گوشه ای از خواص بی نظیر نارگیل را به شما بگوییم، نظرتان راجع به این میوه پر خاصیت تغییر می کند و سعی می کنید هر چه سریعتر روش پوست کندن آن را یاد بگیرید تا بتوانید نارگیل را بصورت تازه خریداری کرده و میل کنید.

خواص نارگیل:

به سلامت استخوان ها کمک می کند.

در تولید گلبول های قرمز خون موثر است.

موجب کاهش کلسترول خون می شود.

در کاهش وزن و لاغری سریع نقش بسزایی دارد.

دارای منیزیم است و در بهبود وضعیت متابولیسم بدن نقش دارد.

به هضم غذا کمک می کند و برای سیستم گوارشی بدن مفید می باشد.

روغن نارگیل برای سلامت پوست و مو اثرات شگفت انگیزی دارد.

دارای آنتی اکسیدان، چربی های اشباع شده طبیعی، ویتامین B، فیبر طبیعی، پتاسیم، فسفر، پروتئین و . .. است.

آب نارگیل می تواند جایگزین مناسبی برای نوشابه ها و نوشیدنی های انرژی زا شود.

حال که با تعدادی از خواص میوه ی نارگیل آشنا شده اید مطمئنا تا اندازه ای مجاب شده اید تا راه حلی برای پوست کندن میوه ی نارگیل پیدا کنید و بتوانید این میوه را بصورت تازه میل نمایید.

ما امروز در مجله خبری ژولی پولی شما دوستان عزیز را با دو روش برای پوست کندن نارگیل آشنا خواهیم کرد، اما در هر دو روش پیش از جدا کردن پوست آن باید آب نارگیل را از داخل آن، خارج نمایید.

روش خارج کردن آب نارگیل

روش خارج کردن آب نارگیل (شیر نارگیل):

هر نارگیل تازه بطور متوسط حدود نیم تا یک فنجان آب دارد و آب نارگیل دارای خواص بی نظیری است، از میل کردن آن غافل نشوید.

در ابتدا موها و الیافی که روی قسمت چوبی پوست نارگیل قرار گرفته است را با دست یا یک چاقوی نوک تیز جدا کنید.

وقتی الیاف و موهای روی نارگیل را جدا می کنید، با دقت به پوست چوبی آن نگاه کنید، دارای سه شکاف می باشد که شبیه به صورت میمون است!

دو قسمت آن شبیه چشم های میمون، یک قسمت شبیه دهان میمون و خود نارگیل با پوست نیز شبیه صورت میمون می باشد!!

نیازی نیست برای خارج کردن آب نارگیل، هر سه چشم نارگیل را سوراخ کنید.

سوراخ کردن دو چشم نارگیل کفایت می کند، زیرا از یک چشم هوا وارد شده و آب نارگیل از چشم دیگر خارج می شود.

به وسیله ی یک چاقوی نوک تیز یا یک پیچ گوشتی دو مورد از چشم ها را سوراخ کنید.

پوسته ی قسمت چشم ها نسبت به قسمت های دیگر پوست نارگیل ظریفتر است و با ضربه ی پیچ گوشتی سوراخ می شود.

نارگیل را از قسمت یکی از چشم های سوراخ شده بصورت دورانی بر روی لیوانی قرار دهید تا آب آن خارج شود.

چگونه پوست نارگیل را بکنیم؟

روش پوست کندن نارگیل:

پوست کندن با چکش:

وقتی آب نارگیل را خارج کردید، نارگیل را در نایلون پلاستیکی قرار دهید و با چکش چندین ضربه بر روی آن بزنید تا پوست نارگیل شکاف پیدا کند.

وقتی پوست نارگیل شکسته شد با یک چاقو یا قاشق اهرم کنید و پوست چوبی نارگیل را از قسمت داخلی گوشت آن جدا نمایید.

جدا کردن پوست نارگیل با حرارت:

پوست کندن با فر:

در صورتی که در منزل فر دارید، در ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

وقتی فر گرم شد، نارگیل را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پوست آن ترک بخورد.

پس از ترک خوردن پوست نارگیل، با قندشکن یا چکش ضربه ای به آن وارد کنید تا پوست چوبی آن کاملا بشکند و بتوانید گوشت آن را بیرون آورید.

پوست کندن با مایکروفر:

در صورتی که در منزل مایکروفر دارید، به مدت ۳ دقیقه نارگیل را در مایکروفر قرار دهید تا پوست آن ترک بخورد.

سپس با یک چکش یا جسمی سخت ضربه ای به پوست چوبی نارگیل وارید کنید و با یک چاقو اهرم کنید و پوست نارگیل را از گوشتش جدا کنید.

پوست کندن روی شعله گاز:

نارگیل را به مدت یکربع تا نیم ساعت در داخل تابه بگذارید و بر روی شعله ی اجاق گاز قرار دهید تا پخته شود. (شعله اجاق گاز را کم کنید.)

منتظر بمانید تا پوست نارگیل کمی در محیط سرد شود، سپس توسط چکش بر روی پوست چوبی نارگیل ضربه بزنید تا پوست آن جدا شود.

چطور پوست نازک نارگیل را بگیریم؟

روش گرفتن پوست نازک قهوه ای رنگ نارگیل:

پس از اینکه پوست چوبی نارگیل را جدا کردید، نارگیل دارای پوست نازک قهوه ای رنگ دیگری می باشد که به گوشت سفید رنگ آن چسبیده است.

اگر تمایل دارید نارگیل را بصورت تازه میل نمایید، می توانید پوست نازک قهوه ای رنگ آن را نیز بخورید.

اما اگر قصد دارید از نارگیل برای تهیه پودر نارگیل استفاده نمایید باید پوست آن را جدا کنید.

برای جدا کردن پوست نازک قهوه ای رنگ نارگیل می توانید از پوست کن یا چاقوی تیز استفاده کنید.

از پودر نارگیل در تهیه انواع دسرها، بستنی ها، شیرینی ها و … استفاده می شود.

چطور یک نارگیل خوب بخریم؟

دو نکته را برای خرید نارگیل مدنظر قرار دهید:

  1. نارگیل سنگین را انتخاب کنید زیرا تازه است و میزان آب (شیر) آن بیشتر است.
  2. نارگیل را تکان دهید تا آب (شیر) بیشتری داشته باشد.

نارگیل هایی که وقتی تکانشان می دهید صدایی نمی دهند یعنی شیر ندارند و کهنه هستند (از خرید این نوع نارگیل ها خودداری کنید.)

برخی از نارگیل هایی که شیر داخلشان نیست، سوراخ شده و آب نارگیل از داخل آن خارج شده است و هوا کشیده و داخل آن کپک زده و خراب شده است.

میوه آرایی با نارگیل

میوه آرایی با نارگیل:

افراد خوش سلیقه می توانند از نارگیل برای میوه آرایی در شب یلدا و مناسبت های مختلف استفاده نمایند و با نارگیل عروس و داماد، موش، جغد، میمون و … درست کنند.

بهترین روش برای کبابی کردن بادمجان و جدا کردن پوست آن