غذای خانگی سه سار چیتگر

خداحافظی نجمه جودکی مجری صدا و سیما از تلویزیون+ عکس - ژولی پولی

خداحافظی نجمه جودکی مجری صدا و سیما از تلویزیون+ عکس

خداحافظی نجمه جودکی مجری صدا و سیما از تلویزیون+ عکس

23 مرداد 1400

خداحافظی نجمه جودکی مجری صدا و سیما از تلویزیون+ عکس را در مجله خبری ژولی پولی مشاهده نمایید.

نجمه جودکی مجری تلویزیون در صفحه اینستاگرامش نوشت:

برای مخاطبانم مینویسم..

برای مردمی که سیزده سال لحظه به لحظه حضورشان را حس کردم..

دقیقا هجده سالم بود که اجرای اولین برنامه زنده ام را تجربه کردم..

سالها تلاش کردم تا در این جایگاه باشم ..

و حالا در سی و یک سالگی تصمیم جدیدم را با شما شریک میشوم:

امیدوارم دور شدن من از اجرا در تلویزیون بین منو شما جدایی نندازه..

پى نوشت براى دوستانم: دورى از اجرا به معناى دورى من از تلویزیون نیست. مى خواهم جورِ دیگر و با حضورى دیگر در کنار شما باشم..

دوستون دارم

مجری تلویزیون کیست؟

مجری تلویزیونی فردی است که در برنامه‌های تلویزیونی به خصوص برنامه‌های گفتگو محور شرکت کرده و نقش اداره‌کننده بحث‌ها و گفتگوها را بر عهده می‌گیرد. به‌طورکلی، مجری نیز به شخص یا نهادی گفته می‌شود که به معرفی اهداف و فعالیت‌های انجام شده در یک برنامهٔ رسانه‌ای می‌پردازد. به ویژه در دنیای رسانه مجری در رادیو و تلویزیون مسئولیت ارائه برنامه‌ها را بر عهده دارد.

ارتباط مؤثر با مخاطب از ویژگی‌های الزامی برای یک مجری است. او باید بداند با توجه به طیف مخاطبان و هدف برنامه، از چه شیوه‌ای برای برقراری این ارتباط استفاده کند.

معرفی:

بیش‌تر برنامه‌های تلویزیون بر مبنای فعالیت مجری اداره می‌شود. در این برنامه‌ها مجری می‌تواند در نقش معرفی کنندهٔ برنامه‌ها، میزبان، گزارشگر، مفسر یا … ظاهر شود.

مجری تلویزیونی فردی است که در برنامه‌های تلویزیونی به خصوص برنامه‌های گفتگو محور شرکت کرده و نقش اداره‌کننده بحث‌ها و گفتگوها را بر عهده می‌گیرد. برخی مجری تلویزیونی را صرفاً یک گوینده تلویزیونی غیرمسئول می‌دانند که تنها متنی را از حفظ یا از روی کاغذ می‌خواند، اما کارشناسان تلویزیونی گویندگی را فقط یکی از مسوولیت‌های مهم و تخصصی متعدد این عنصر رسانه‌ای می‌دانند و معتقدند که باید بین این دو شخصیت یعنی مجری و گوینده تفاوت قائل شد.

مجری تلویزیونی از راه‌های گوناگونی فعالیت خود را انجام می‌دهد. اغلب به صورت مستقیم برای ارتباط با مخاطب به دوربین نگاه می‌کند و دربارهٔ برنامه یا موضوع آن به ارائه توضیحاتی می‌پردازد. گاهی نیز به دوربین نگاه نمی‌کند که در این حالت اغلب متنی را که به موضوع برنامه مربوط می‌شود و از قبل توسط نویسندهٔ برنامه برای او آماده شده‌است را می‌خواند یا به صورت فی‌البداهه به ایراد سخنان مرتبط می‌پردازد.

گاهی نیز بدون نگاه کردن به دوربین، با افرادی که در استودیو و خارج از قاب تصویر قرار دارند صحبت می‌کند.

از دیگر موارد پرکاربرد در برنامه‌های تلویزیونی، ارتباط مجری با میهمان برنامه است. در این حالت مجری به دوربین نگاه نمی‌کند، بلکه پیرامون یک موضوع خاص با میهمان برنامه به گفتگو می‌پردازد.

حرکت:

در یک برنامه تلویزیونی حرکات مجری از اهمیت زیادی برخوردار است. این حرکات می‌تواند شامل حرکات دست و تغییرات چهره یا جابجایی در محل اجرای برنامه باشد.

باید توجه داشت که هرگونه حرکتی توسط مجری چه از قبل تعیین شده باشد یا خیر، باید طبیعی جلوه نماید و باعث خستگی بیننده نگردد.

راز ماندگاری:

هر مجری این توانایی را ندارد که به‌طور پیوسته و برای مدتی طولانی اجرای یک برنامه را بر عهده بگیرد. برای اجرای ثابت یک برنامه، مجری در درجه نخست باید به موضوع برنامه علاقه‌مند باشد و آن را متناسب با روحیات خود ببیند. علاوه بر این اجرا، متناسب با اهداف برنامه نیز از دیگر مواردی است که به ماندگاری یک مجری کمک می‌کند.

صداقت با مخاطب نیز از عواملی است که می‌تواند نقش مؤثری در اعتماد مخاطبان به برنامه و مجری ایفا نماید.