سلام دوستان
تیم بزرگ ژولی پولی امروز قصد دارد مطالبی را در رابطه با طرز شستن و آماده کردن سبزیها و خشک کردن سبزیها ارائه کند، با ما همراه باشید…
بیماری های ناشی از مصرف سبزیجات و میوه های آلوده بسیار خطرناک است، بخصوص در هوای گرم می تواند بیماری هایی همچون وبا را به همراه داشته باشد، بدین منظور خانم های خانه دار باید در شستشوی سبزیها و میوه ها دقت نمایند.
سبزیها را باید اول به دقت تمیز کنیم بعد در ظرف بزرگی آب سرد بریزیم و سبزی را درآن می ریزیم و می گذاریم کمی بماند تا گل و مواد دیگری که در سبزی است در ته ظرف رسوب کند، برای اطمینان بیشتر از ضد عفونی شدن سبزی ها می توان پرمگنات به آب اضافه کرد، سپس سبزی را از روی آب می گیریم و درآبکش می ریزیم و دوباره ظرف را پر از آب سرد می کنیم و سبزی را در آن ریخته این کار را سه بار انجام می دهیم تا آب سبزی صاف و زلال شود، آن وقت سبزی را در آبکش می ریزیم و می گذاریم آبش برود بعد آن را خرد می کنیم.
انواع سبزی ها را می توانیم خشک کنیم اول به طریقی که گفته شد سبزی را می شوئیم و می گذاریم در آبکش آب آن کاملا برود، آب سبزی که رفت آن را در سایه (فضای آزاد) پهن می کنیم تا خشک شود، مرتب به سبزی سرمی زنیم نباید روی هم بریزیم سبزیها را در موقع مصرف سبزی خشک، قبلا باید آن را خیس کرد تا نرم شود سبزی خشک را نباید سرخ کرد.