غذای خانگی سه سار چیتگر

بهترین روش شستشو و خشک کردن سبزی-شستن سبزیجات-خشک کردن سبزی-ضدعفونی سبزی

بهترین روش شستشو و خشک کردن سبزی ها

بهترین روش شستشو و خشک کردن سبزی ها

15 شهریور 1397

سلام دوستان

تیم بزرگ ژولی پولی امروز قصد دارد مطالبی را در رابطه با طرز شستن و آماده کردن سبزیها و خشک کردن سبزیها ارائه کند، با ما همراه باشید…

بیماری های ناشی از مصرف سبزیجات و میوه های آلوده بسیار خطرناک است، بخصوص در هوای گرم می تواند بیماری هایی همچون وبا را به همراه داشته باشد، بدین منظور خانم های خانه دار باید در شستشوی سبزیها و میوه ها دقت نمایند.

روش شستشوی سبزیها:

سبزیها را باید اول به دقت تمیز کنیم بعد در ظرف بزرگی آب سرد بریزیم و سبزی را درآن می ریزیم و می گذاریم کمی بماند تا گل و مواد دیگری که در سبزی است در ته ظرف رسوب کند، برای اطمینان بیشتر از ضد عفونی شدن سبزی ها می توان پرمگنات به آب اضافه کرد، سپس سبزی را از روی آب می گیریم و درآبکش می ریزیم و دوباره ظرف را پر از آب سرد می کنیم و سبزی را در آن ریخته این کار را سه بار انجام می دهیم تا آب سبزی صاف و زلال شود، آن وقت سبزی را در آبکش می ریزیم و می گذاریم آبش برود بعد آن را خرد می کنیم.

  • محلول ضدعفونی کننده میوه ها و سبزیها را می توانید از داروخانه تهیه نمایید.

بهترین روش شستن و خشک کردن سبزی ها

طرز خشک کردن سبزی ها:

انواع سبزی ها را می توانیم خشک کنیم اول به طریقی که گفته شد سبزی را می شوئیم و می گذاریم در آبکش آب آن کاملا برود، آب سبزی که رفت آن را در سایه (فضای آزاد) پهن می کنیم تا خشک شود، مرتب به سبزی سرمی زنیم نباید روی هم بریزیم سبزیها را در موقع مصرف سبزی خشک، قبلا باید آن را خیس کرد تا نرم شود سبزی خشک را نباید سرخ کرد.

  • برای خشک کردن سبزی در محیط خانه می توانید از پنکه استفاده نمایید.
  • اگر سبزی را در محیط آزاد خشک می کنید برای اینکه آلوده نشود می توانید روی سطح آن، پارچه ای توری ظریف پهن کنید.

سبزی خشک شده