نکات لازم برای تهیه کیک خانگی - ژولی پولی

نکات لازم برای تهیه کیک خانگی

نکات لازم برای تهیه کیک خانگی

۱۵ آذر ۱۳۹۸

اکثریت خانم ها تمایل دارند کیک پزی را یاد بگیرند و در خانه به مناسبت های مختلف برای همسر، فرزندان و اعضای خانواده ی خود کیک های خوشمزه با ظاهری زیبا درست کنند.

شما هم اگر دوست دارید جزو خانم های کدبانو باشید و به مناسبت های مختلف کیک خانگی برای خانواده تان تدارک ببینید باید نکاتی را در نظر بگیرید تا کیک خانگی دست پخت شما به بهترین نحو تهیه شود.

با بخش آشپزی مجله خبری ژولی پولی همراه باشید تا شما را با نکات لازم برای تهیه کیک خانگی آشنا کنیم.

نکات لازم برای تهیه کیک خانگی

نکات لازم برای تهیه کیک خانگی:

آرد را که برای تهیه کیک در نظر می گیریم باید سالم باشد، از بهترین نوع یعنی سفید و تازه و نرم باشد، آرد را باید حتما الک نماییم.

برای تهیه یک کیک خانگی خوب باید از بهترین و سالم ترین مواد استفاده نماییم.

مواد لازم برای تهیه کیک را باید قبلا اندازه گیری کنید و آماده نماییم.

مقدار موادی که در کیک بکار می بریم باید طبق دستوری که داده شده انتخاب شود، اگر در یک کیک اندازه دقیق و طبق دستور نباشد کیک خراب می شود.

فرم را قبل از تهیه کیک حتما باید گرم نماییم

قالب کیک را حتما باید قبل از آنکه مایه کیک را در آن بریزیم خوب چرب کنیم و کمی آرد در ته و اطراف ظرف بپاشیم.

آرد را همیشه در آخر کار به سرعت داخل مایه می ریزیم و مایه را نباید بعد از مخلوط کردن مواد زیاد بهم بزنیم، چون کیک پف نخواهد کرد و بلافاصله باید مایه را در قالب ریخت.

قبل از پختن کیک درب فر را به هیچ وجه نباید باز کنید.

قالب کیک را همیشه روی پنجره اول فر از طرف پایین قرار می دهیم.

اگر بخواهیم بدانیم کیک کاملا پخته شده یا نه، یک میله ی فلزی باریک یا یک چنگال را میان کیک فرو می کنیم پس از بیرون کشیدن اگر چیزی به چنگال یا میله فلزی نچسبیده بود، کیک آماده شده و پخته است.

کیک های کره ای را نباید در یخچال گذاشت بلکه باید در کیسه نایلون نگهداشت تا نرم بماند.

فرم گرفتن خامه حدیست که اگر با قاشق روی خامه می کشیم، خط که می اندازد خطر قاشق محو نشود در صورتی که خامه را بیش از حد بزنیم کره می شود.

خامه را باید در موقع زدن روی ظرف یخ قرار بدهیم تا زودتر بسته و سفت تر شود و فرم بگیرد.

اگر خامه را زدیم و سفت نشد، فورا یک یا دو عدد سفیده ی تخم مرغ را خوب می زنیم وقتی سفیده خوب سفید و سفت شد و به نسبت هر دو سفیده ی تخم مرغ یک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط می کنیم و این سفیده را کم کم داخل خامه می ریزیم و خوب مخلوط می نماییم.

درجه حرارت فر باید کم یا زیاد نشود و به همان ترتیب که در دستورالعمل کیک ذکر شده تنظیم گردد.

طرز تهیه کیک هلو