طرز تهیه کوکوی پیازچه + خواص کوکوی پیازچه + طرز تهیه کوکو پیازچه - ژولی پولی

طرز تهیه کوکوی پیازچه + خواص کوکوی پیازچه + طرز تهیه کوکو پیازچه

طرز تهیه کوکوی پیازچه + خواص کوکوی پیازچه + طرز تهیه کوکو پیازچه

۲۷ اسفند ۱۳۹۸

امروز قصد داریم در بخش آشپزی ژولی پولی شما دوستان عزیز را با طرز تهیه کوکوی پیازچه که یک پیش غذای خوشمزه و خوش طعم است آشنا کنیم.

پیازچه علاوه بر اینکه جزو سبزیجات خوش طعم است دارای خواص منحصر به فردی می باشد که برای بدن بسیار مفید است.

از پیازچه بصورت خام در سالاد یا در سبزی خوردن می توان استفاده کرد یا در طبخ انواع غذاها آن را بکار ببریم.

از خواص پیازچه می توانیم به کاهش کلسترول، تنظیم فشار خون، پیشگیری از بیماری های عفونی و قاچری، پیشگیری از بیماری های سرطانی، تقویت سیستم ایمنی بدن و … اشاره کنیم.

کوکو پیازچه را تهیه کنید و از خواص شگفت انگیز آن برخوردار شوید.

مواد لازم جهت تهیه کوکوی پیازچه:

پیازچه: نیم کیلو

تخم مرغ: پنج عدد

زردچوبه: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

آویشن: به میزان لازم

در صورت تمایل مشاهده کنید: طرز تهیه کوکوی تره فرنگی

طرز تهیه کوکو پیازچه

طرز تهیه کوکوی پیازچه:

پیازچه را تهیه نمایید، پاک کنید.

همه ی قسمتهای پیازچه که شامل قسمت سفید رنگ و برگهای سبز آن می شود، با چاقوی تیز ریز خرد کنید.

تابه را بر روی شعله قرار دهید، کمی روغن به آن بیافزایید و پیازچه های خرد شده را در تابه بریزید.

پیازچه ها را در روغن کمی تفت دهید، وقتی کمی پیازچه ها تفت خوردند، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید پیازچه در دمای محیط کمی خنک شود.

روغن پیازچه ها را بگیرید.

در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و با یک چنگال بهم بزنید تا یکنواخت و یکدست شود.

سپس پیازچه های تفت داده شده را به تخم مرغ  ها اضافه کنید و هم بزنید.

در پایان به مواد کوکوی پیازچه، نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه را به میزان دلخواه اضافه کنید و هم بزنید.

تابه های را بر روی شعله بگذارید، مقداری روغن در تابه بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود.

مایه کوکوی پیازچه را با قاشق در تابه بریزید و وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد، کوکوها را برگردانید و سمت دیگر آن را نیز سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

سپس کوکوها را در یک ظرف بچینید و اطراف آن را با خیارشور و گوجه فرنگی خرد شده تزیین نمایید.

در صورت تمایل مشاهده کنید: طرز تهیه کوکوی کدو سبز خرد شده

خواص کوکوی پیازچه

نکات لازم جهت تهیه کوکوی پیازچه:

حتما در مواد لازم کوکوی پیازچه از ساقه های پیازچه که سبز رنگ هستند نیز استفاده نمایید.

کوکوی پیازچه در وعده ی غذایی پیش غذا، میان وعده، شام، ناهار مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازمی که در بالا به آن اشاره کردیم مناسب برای ۵ نفر می باشد، در صورتی که برای تعداد نفرات بیشتر یا کمتری می خواهید تهیه کنید به ازای هر یک نفر ۱۰۰ گرم پیازچه و یک تخم مرغ در نظر بگیرید.

در صورت تمایل می توانید در تهیه کوکو پیازچه از دو قاشق آرد سفید نیز استفاده نمایید.