طرز تهیه کوکو باقلا سبز پیش غذای خوشمزه+ طرز تهیه کوکوی باقالی سبز - ژولی پولی

طرز تهیه کوکو باقلا سبز پیش غذای خوشمزه+ طرز تهیه کوکوی باقالی سبز

طرز تهیه کوکو باقلا سبز پیش غذای خوشمزه+ طرز تهیه کوکوی باقالی سبز

۵ خرداد ۱۳۹۹

کوکو باقلا سبز یا کوکوی باقالی سبز یکی از کوکوهای خوشمزه و پر خاصیت است که برای تهیه در فصل بهار که باقلای نوبرانه می آید پیشنهاد می شود.

با بخش آشپزی ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه کوکوی باقلا سبز آشنا کنیم.

مواد لازم کوکوی باقلا سبز:

باقالی سبز: ۲۵۰ گرم

پیاز: یک عدد

تخم مرغ: ۴ عدد

سیر: دو حبه

تره، شوید و جعفری: ۲۰۰ گرم

روغن: به مقدار لازم

مشاهده نمایید: طرز تهیه کوکوی پیازچه

طرز تهیه کوکوی باقالی سبز

طرز تهیه کوکوی باقلا سبز:

باقالی را از پوست اول و دوم خارج نمایید و با آب بشویید.

سپس باقالی را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

پس از اینکه باقالی پخته شد آن را در یک سبد بریزید تا آبش گرفته شود.

تره، شوید و جعفری را پاک کنید، بشویید و با چاقو ریز خرد کنید.

پیاز را پوست بگیرید، رنده ریز نمایید و آب آن را بگیرید.

دو حبه سیر را نیز پوست بگیرید و رنده ریز کنید.

باقالی پخته شده که آبش گرفته شد را در میکسر بریزید تا له شود.

اگر میکسر ندارید می توانید با گوشتکوب برقی یا گوشتکوب دستی آن را له نمایید.

باقالی له شده را در یک ظرف بریزید و سبزی خرد شده و پیاز و سیر رنده شده را به آن بیافزایید و هم بزنید.

سپس تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر بشکنید و با همزن بخوبی هم بزنید.

تخم مرغ های هم زده را به سایر مواد کوکوی باقلا اضافه نمایید و هم بزنید تا یکنواخت شود.

تابه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید، به مقدار لازم در آن روغن بریزید.

وقتی روغن داغ شد، با قاشق از مواد بردارید و با فاصله در تابه بریزید تا سرخ شد.

زمانی که یک سمت کوکوی باقالی سرخ شد، با کوکو برگردان کوکو را برگردانید و سمت دیگر آن را نیز سرخ کنید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه کوکوی تره فرنگی

نکات لازم کوکوی باقلا سبز:

کوکوی باقلا سبز را می توانید بصورت پیش غذا، میان وعده یا عصرانه میل نمایید.

پس از تهیه کردن کوکوی باقالی سبز می توانید آن را در یک دیس بچینید و اطراف آن را با کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی حلقه شده تزیین نمایید و با نان های سنتی یا فانتزی میل ساندویچ تهیه کرده و میل نمایید.

اگر تمایل داشته باشید می توانید کل مواد کوکو را به یک باره در تابه بریزید و وقتی یک سمت آن سرخ شد، برش بزنید و برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.