طرز تهیه کوفته سوخاری قارچ و برنج+ طرز تهیه کوفته سوخاری قارچ و پنیر - ژولی پولی

طرز تهیه کوفته سوخاری قارچ و برنج+ طرز تهیه کوفته سوخاری قارچ و پنیر

طرز تهیه کوفته سوخاری قارچ و برنج+ طرز تهیه کوفته سوخاری قارچ و پنیر

۵ شهریور ۱۳۹۹

با ما همراه باشد تا با طرز تهیه کوفته سوخاری قارچ و برنج در بخش آشپزی ژولی پولی آشنا شوید.

کوفته سوخاری قارچ و پنیر یکی از خوشمزه ترین کوفته هایی که می توانید در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

در تهیه کوفته سوخاری قارچ و برنج از قارچ استفاده می شود و بخاطر گیاهی بودن آن دارای خواص منحصر به فردی است و برای افراد گیاه خوار مناسب می باشد.

از طرفی این کوفته بخاطر سوخاری بودن و داشتن پنیر برای کودکان و نوجوانان بسیار دلچسب و خوشمزه است.

مشاهده نمایید: طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم کوفته سوخاری قارچ و برنج:

قارچ: ۳۰۰ گرم

برنج: یک لیوان

پیاز: یک عدد متوسط

شیر: یک لیوان

جعفری: ۱۰ شاخه

شوید: ۱۰ شاخه

خامه: در صورت تمایل ۴ قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان دلخواه

فلفل: به میزان دلخواه

پودر سوخاری: به میزان لازم

کره: ۲۵ گرم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته سوخاری قارچ

طرز تهیه کوفته سوخاری قارچ و برنج:

پیاز را پوست بگیرید و بصورت نگینی خرد کنید.

تابه ای را بر روی حرارت قرار دهید کره را به آن بیافزایید تا آب شود.

کمی روغن اضافه نمایید تا رنگ کره تغییر نکند و نسوزد.

سپس پیاز خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید.

برنج را با آب در قابلمه ای کوچک بریزید و منتظر بمانید تا آب بجوش آید و برنج بپزد.

پس از اینکه برنج پخته شد، آن را در یک آبکش کوچک بریزید تا آبش برود.

سپس برنج را به پیاز تفت داده شده در تابه اضافه کنید.

قارچ را بشویید و با سایز کوچک خرد کنید.

قارچ خرد شده را به سایر مواد داخل تابه بیافزایید.

جعفری و شوید که جزو سبزیجات معطر هستند را پاک کنید.

سپس سبزی جعفری و شوید را با یکدیگر روی تخته با چاقو ریز کنید.

سبزیجات خرد شده را به مواد تابه اضافه نمایید.

نمک و فلفل و خامه را به مواد بیافزایید و هم بزنید تا کمی بجوشد.

سپس شیر را به آرامی اضافه کرده و نصف پنیر را به آرامی بیافزایید.

درب قابلمه را بگذارید و زیر شعله را کم کنید تا به آرامی مواد با یکدیگر پخته شوند.

منتظر بمانید تا مواد سفت شود، پس از اینکه مواد سفت شده و کاملا پخته شوند زیر شعله را خاموش کنید.

بگذارید کمی مواد در محیط خنک شود، سپس مواد را به یخچال منتقل نمایید  تا سرد سرد شوند.

مایع چسبناک و سرد را از یخچال خارج نمایید.

در کاسه ای یک قاشق غذاخوری پنیر پارمیسان را بریزید و نصف یک فنجان آب اضافه نموده و هم بزنید.

آرد سوخاری را بر روی یک تخته پهن کنید.

با موادی که قبلا آماده کرده بودید، یک گلوله درست کنید.

گلوله درست شده را در آب و پنیر پارمیسان قرار دهید سپس بر روی آرد سوخاری بغلتانید.

سپس گلوله آغشته به آرد سوخاری را در تابه ای که روغن در آن ریخته اید سرخ نمایید.

اطراف آن را بطور یکنواخت سرخ نمایید  تا کوفته قارچ تهیه شوید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه اسپرینگ رول قارچ و گوشت

نکات کوفته سوخاری قارچ و برنج:

اول خامه را باید به مواد اضافه کنید سپس شیر را بیافزایید، اگر برعکس عمل کنید، خامه در مواد گلوله گلوله می شود.

در صورت تمایل می توانید در داخل گلوله ها کمی مقداری پنیر پیتزا قرار دهید که طعم دلچسب تری بگیرد.

کوفته قارچ را می توانید با سس تند فلفلی یا سس کچاپ میل نمایید.