طرز تهیه کمپوت گیلاس در خانه - ژولی پولی

طرز تهیه کمپوت گیلاس در خانه

طرز تهیه کمپوت گیلاس در خانه

۱۹ خرداد ۱۳۹۸

کمپوت یکی از دسرهای خوش طعم و خوشمزه ای است که می توانید در فصل تابستان با میوه های تابستانی تهیه نمایید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود و نوش جان کنید تا جگرتان حال بیاید.

برخی بر این باورند کمپوت مناسب برای افراد بیمار و ضعیف است. بله درست است که کمپوت برای افرادی که دچار بیماری هستند و نمی توانند میوه ی خام بخورند و باید میوه ها را به صورت پخته شده مصرف کنند مناسب می باشد ولی به صورت معمول هم خوردن کمپوت بصورت دسر، بسیار دلچسب است.

با انواع میوه ها می توانید کمپوت یا خوشاب تهیه کنید ولی تهیه ی کمپوت با میوه های تابستانی یک لذت دیگری دارد.

طرز تهیه کمپوت گیلاس در خانه

ما امروز قصد داریم در مجله خبری ژولی پولی طرز تهیه ی کمپوت گیلاس را شرح دهیم:

مواد لازم جهت تهیه کمپوت گیلاس:

  1. گیلاس یک کیلو
  2. آب ۵ فنجان
  3. شکر ۳۵۰ گرم

طرز تهیه کمپوت گیلاس:

دم گیلاس ها را جدا نمایید و با آب بشویید.
آب و شکر را با هم مخلوط نمایید و بر روی شعله قرار دهید تا بجوشد.
پس از اینکه آب و شکر بجوش آمد از صافی عبور دهید و مجددا بگذارید تا بجوشد.
سپس گیلاس ها را به آب و شکر اضافه نمایید و چند جوش که زد آن را از روی حرارت بر دارید.
باید دقت داشته باشید که گیلاس ها پخته شود ولی له نشوند.

  • برای خوش عطر شدن کمپوت گیلاس می توانید از کمی گلاب یا وانیل استفاده نمایید.