طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی+ چطور کمپوت گلابی درست کنیم؟ - ژولی پولی

طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی+ چطور کمپوت گلابی درست کنیم؟

طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی+ چطور کمپوت گلابی درست کنیم؟

۳۰ تیر ۱۳۹۹

کمپوت گلابی یکی از خوشمزه ترین کمپوت هایی است که در فصل تابستان تهیه می شود و با بافت نرم و مزه ی شیرینی که دارد مورد پسند بسیاری از افراد است.

کمپوت گلابی برای کودکان و افرادی که بیمار هستند گزینه ی مناسبی از میان سایر کمپوت ها است.

البته کمپوت تنها برای افراد بیمار مناسب نیست بلکه کمپوت می تواند یک دسر شیرین و خوشمزه و خنک و گوارا در روزهای گرم تابستانی برای عموم افراد باشد.

شما می توانید کمپوت را بصورت آماده و کنسروی خریداری نمایید اما خوراکی های کنسروی دارای مواد نگهدارنده هستند و برای سلامتی افراد مضر می باشند.

با بخش دسر ژولی پولی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی آشنا کنیم.

مشاهده نمایید: طرز تهیه کمپوت گیلاس در خانه

مواد لازم کمپوت گلابی:

گلابی: یک کیلو

شکر: ۳۵۰ گرم

آب: ۴ فنجان

آبلیمو تازه: یک قاشق غذاخوری

چطور کمپوت گلابی درست کنیم؟

طرز تهیه کمپوت گلابی:

گلابی های بدون لک و سالم خریداری نمایید.

گلابی ها را با آب بشویید.

آنها را با چاقو پوست بگیرید.

آنها را به ابعاد دلخواه برش بزنید.

دانه های قسمت وسط گلابی ها را خارج نمایید.

در یک قابلمه آب و شکر را بریزید و روی حرارت قرار دهید.

شکر و آب را هم بزنید تا شکر در آب حل شود.

منتظر بمانید تا شربت آب و شکر به جوش آید.

سپس آب و شکر را از صافی عبور دهید تا اگر ناخالصی دارد جدا شود.

مجددا شربت آب و شکر را روی حرارت قرار داده و آبلیمو را به آن اضافه نمایید.

گلابی های خرد شده را به شربت آب و شکر اضافه نمایید و به مدت ۲۰ دقیقه منتظر نمایید تا گلابی ها پخته شود.

توجه کنید که بیش از حد نباید گلابی بپزد زیرا له می شود.

یک چنگال را در یکی از گلابی ها فرو کنید وقتی به راحتی وارد گلابی شد یعنی کمپوت گلابی شما آماده شده است.

سپس کمپوت گلابی را از روی حرارت بردارید و در محیط قرار دهید تا خنک شود.

طرز تهیه کمپوت گلابی درسته

چکار کنیم رنگ گلابی حفظ کند؟

برای اینکه کمپوت گلابی سیاه رنگ نشود، پس از اینکه گلابی ها را خرد کردید در یک ظرف یک قاشق سرکه سفید را با آب ترکیب کنید و گلابی ها را به مدت یکربع در آن قرار دهید.

سپس گلابی های خرد شده را از آب و سرکه در آورید و گلابی ها را در قابلمه که حاوی شربت آب و شکر است قرار دهید تا بپزد.

مشاهده نمایید: طرز تهیه مربای آلبالو خانگی

خرد کردن گلابی ها:

کمپوت گلابی را می توانید به اشکال مختلف تهیه نمایید، برخی گلابی را به صورت درسته استفاده می کنند و فقط پوست آن را می گیرند.

برخی دیگر یک برش از بالا تا پایین می زنند و دانه های آن را در می آورند.

خانم های خوش سلیقه نیز با استفاده از رنده های شکلی، گلابی ها را به اشکال مختلفی (ستاره ای، گل و …) برش می زنند.