طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی+ طرز تهیه کرانچی با آرد ذرت - ژولی پولی

طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی+ طرز تهیه کرانچی با آرد ذرت

طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی+ طرز تهیه کرانچی با آرد ذرت

۳۱ شهریور ۱۳۹۹

طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی+ طرز تهیه کرانچی با آرد ذرت را در آشپزی ژولی پولی مشاهده نمایید.

کرانچی یکی از خوراکی های خوشمزه برای گروه های مختلف سنی بخصوص کودکان و نوجوانان است.

البته کرانچی هایی که بصورت بسته بندی خریداری می شوند برای سلامتی بچه ها مضر هستند.

اما نیازی نیست کرانچی را به صورت کارخانه ای و آماده خریداری کنید.

تنها با صرف مدت زمانی کوتاه و با استفاده از موادی که همیشه در آشپزخانه خود دارید می توانید کرانچی سالم و خانگی درست کنید.

امروز قصد داریم شما را در بخش آشپزی با طرز تهیه کرانچی با آرد ذرت آشنا کنیم.

مشاهده نمایید: طرز تهیه مک اند چیز سوخاری

مواد لازم کرانچی با آرد ذرت:

سیب زمینی پخته شده: ۲ عدد

شیر: یک پیمانه

آرد ذرت: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل قرمز: به میزان لازم

روغن سرخی کردنی: به اندازه مصرف

طرز تهیه کرانچی سیب زمینی

طرز تهیه کرانچی با آرد ذرت:

پوست سیب زمینی ها را به خوبی بشویید تا تمیز شود.

سپس بدون اینکه پوست سیب زمینی را بگیرید، مقداری آب در قابلمه بریزید و سیب زمینی ها را آب پز کنید.

پس از اینکه سیب زمینی ها پخته شد، مدت کوتاهی منتظر شوید تا سیب زمینی ها خنک شود.

سپس پوست سیب زمینی ها را جدا کنید و سیب زمینی های پخته شده را با یک گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکنواخت شود.

سپس به ترتیب شیر، تخم مرغ، آرد ذرت، نمک و فلفل قرمز را به سایر مواد اضافه کنید.

مواد را به خوبی ورز دهید و در پایان دوباره با گوشتکوب بکوبید تا کاملا یکدست شود.

تابه را بر روی حرارت شعله قرار دهید و روغن سرخ کردنی در آن بریزید و منتظر بمانید تا روغن داغ شود.

موادی که تهیه کرده اید را در قیف شیرینی پزی بریزید و به شکل های مختلف در روغن بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.

مشاهده نمایید: طرز تهیه اسپرینگ رول

نکات لازم تهیه کرانچی:

اگر گوشتکوب برقی یا میکسر دارید می توانید برای له کردن و یکنواخت کردن مواد استفاده نمایید.

به جای قیف شیرینی پزی می توانید از جای سس خالی شده استفاده کنید و مواد را در آن بریزید.

کرانچی را می توانید با سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی میل نمایید.